Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici vrea pedeapsa cu inchisoarea, de la 1 la 6 ani, pentru cei care nu platesc contributiile la stat

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici vrea pedeapsa cu inchisoarea, de la 1 la 6 ani, pentru cei care nu platesc contributiile la stat

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu vireaza la timp contributiile care sunt retinute din salarii, pensii, asigurari sociale de sanatate, drepturi de autor si alte venituri, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

inchisoare pentru datornici: Teodorovici propune o pedeapsa de pana la 7 ani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a depus vineri la Senat un proiect de act normativ care propune pedeapsa cu inchisoare pentru datornici, atat persoane fizice, cat si juridice.

inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Eugen Teodorovici a depus, in cursul zilei de vineri, un proiect de act normativ conform caruia cei care nu platesc datoriile la stat vor vedea cum este in inchisoare. Iata care este termenul scadent, inainte de retinere, si cati ani de pedepsa vor primii datornicii. Ce spune ministrul Finantelor? inchisoare pentru cei datornici la stat .

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane, institutie care se va afla in subordinea Ministerului de Finante. Initiativa vine in contextul in care ANAF a fost reorganizata si partial divizata, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul pentru infiintarea Autoritatii Vamale Romane

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect pentru infiintarea Autoritat.

Lege noua pentru cei care locuiesc la bloc. Document obligatoriu privind buna vecinatate si conduita locatarului

Cei care locuiesc la bloc au parte de o noua lege. Ce spune aceasta despre buna vecinatate si conduita locatarului si care sunt sacrificiile pe care acestia trebuie sa le faca? Asociatiile de locatari trebuie sa fie foarte atente, pentru ca noile reguli vor fi adoptate pana la finele lunii septembrie 2019. Lege noua pentru .

Ipocrizia ministrului Discoteca: Dupa amnistia ficala cu dedicatie, romanii de rand sunt pusi sa plateasca. Teodorovici propune o pedeapsa de pana la 7 ani de inchisoare pentru datornici (VIDEO)

Dupa ce s-a luptat tot anul si a reusit sa introduca amnistia fiscala pentru marii datornici la stat, pentru a-si scapa prietenii din partid de plata taxelor si impozitelor restante, acum Teodorovici a schimbat.

Turcia se pregateste sa scufunde un oras de 12.000 de ani pentru a construi un baraj

Hasankeyf este una dintre cele mai vechi asezari locuite continuu de pe Pamant, datand de acum 12. 000 de ani si care detine sute de pesteri, biserici si morminte. insa aceasta bijuterie istorica va disparea curand; cele mai multe dintre asezari urmand sa fie inundate, consecinta a barajului hidroelectric Ilsu, construit in aval de raul Tigru, potrivit The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )