Libnet.ro
UNICEF

15:15

inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Playtech Playtech,
inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Eugen Teodorovici a depus, in cursul zilei de vineri, un proiect de act normativ conform caruia cei care nu platesc datoriile la stat vor vedea cum este in inchisoare. Iata care este termenul scadent, inainte de retinere, si cati ani de pedepsa vor primii datornicii. Ce spune ministrul Finantelor? inchisoare pentru cei datornici la stat . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici vrea pedeapsa cu inchisoarea, de la 1 la 6 ani, pentru cei care nu platesc contributiile la stat

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu vireaza la timp contributiile care sunt retinute din salarii, pensii, asigurari sociale de sanatate, drepturi de autor si alte venituri, scrie Mediafax.

Lege noua pentru cei care locuiesc la bloc. Document obligatoriu privind buna vecinatate si conduita locatarului

Cei care locuiesc la bloc au parte de o noua lege. Ce spune aceasta despre buna vecinatate si conduita locatarului si care sunt sacrificiile pe care acestia trebuie sa le faca? Asociatiile de locatari trebuie sa fie foarte atente, pentru ca noile reguli vor fi adoptate pana la finele lunii septembrie 2019. Lege noua pentru .

Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile locale de resort au dispus intreruperea circulatiei.

LA PRIMUL SUMMIT MONDIAL PE TEMA VACCINARII: Juncker ii denunta pe cei care se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker i-a denuntat, joi, pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatasii OMS), pe fondul unei cresteri a numarului cazurilor de boli ca rujeola, relateaza AFP.

Juncker ii critica pe cei care refuza vaccinarea, spunand ca se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat joi pe cei care care se joaca cu .

Noi bonusuri pentru romanii bun-platnici: cat vor primi de la ANAF cei care-si platesc taxele la timp

Presedintele ANAF, Mirela Calugareanu, a anuntat sambata ca a elaborat un proiect de act normativ cu ajutorul caruia romanii care-si platesc la timp darile catre stat vor fi premiati.

537 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor o schimbare

In baza de date AJOFM Dambovita sunt inregistrate, la acest moment, 537 de locuri de munca. Dintre acestea, 18 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 375 se adreseaza persoanelor calificate in diverse meserii, iar 145 de posturi sunt pentru muncitorii necalificati.

Mare atentie pentru romanii care vor sa calatoreasca in Spania! Se anunta cod portocaliu de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, Comunitatea Autonoma Andaluzia, provinciile Sevilla si Cordoba, ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )