Libnet.ro
UNICEF

13:31

EUGEN TOMAC: Nu vom avea metrou spre Otopeni in vara lui 2023

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Nu vom avea metrou spre Otopeni in vara lui 2023

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, sustine ca linia de metrou care urmeaza sa lege Bucurestiul de Aeroportul International Otopeni nu va fi gata in 2023, in conditiile in care lucrarea se afla la stadiul de proiect, desi UE a pus banii la dispozitie. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac (PMP): Nu vom avea metrou spre Otopeni in vara lui 2023 si probabil nici prea curand dupa aceasta data

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca linia de metrou spre aeroport este in continuare doar un proiect, cu toate ca Romania a primit banii Uniunii Europene. Desi Uniunea Europeana ne-a.

Vesti proaste cu privire la linia de metrou spre Aeroportul Otopeni! Eugen Tomac: Nu va fi gata in vara lui 2023 si nici prea curand dupa

Linia de metrou spre aeroportul Otopeni ramane in continuare la nivel de proiect, chiar daca Uniunea Europeana a trimis deja banii, a declarat Eugen Tomac, europarlamentar PMP. Nu vom avea metrou spre Otopeni in vara lui 2023 si probabil nici prea curand dupa aceasta data, a dezvaluit el.

Eugen Tomac (PMP): Moment hotarator pentru Europa, care a demonstrat ca ramane unita si este capabila sa depaseasca orice criza. Sper sa valorificam complet cele 80 de miliarde de euro

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, este de parere ca negocierile de la Bruxelles, unde liderii statelor nationale din UE au ajuns la un acord asupra bugetului multianual si a fondului european de.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

Cum sunt impartite miliardele de euro de la UE. Cate fonduri nerambursabile vom avea

Romania a aflat ce sume va primi pentru relansarea economica, dar si pentru combaterea infectiei de coronavirus. Astfel, s-a aflat ca in Romania vor ajunge nu mai putin de 79,9 miliarde de euro, potrivit unor surse europene citate de G4Media. ro. Romania va primi 79,9 miliarde de euro pentru relansarea economica de dupa pandemia de coronavirus .

Desi am primit bani de la UE, metroul spre Otopeni nu va fi gata in anul 2023, sustine Eugen Tomac

Linia de metrou pana la Aeroportul International Otopeni nu va fi gata in anul 2023, desi Romania a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )