Libnet.ro
UNICEF

18:15

Eugen Tomac: Biserica trebuie pastrata deschisa si implicata in procesul de combatare a efectelor pandemiei

B1 B1,
Eugen Tomac: Biserica trebuie pastrata deschisa si implicata in procesul de combatare a efectelor pandemiei

Eugen Tomac, liderul PMP, a postat duminica pe pagina personala de Facebook un mesaj in care militeaza la o relatie mai buna intre stat si Biserica, mentionand ca Biserica trebuie pastrata deschisa si. continuă pe B1

Tomac, sageti catre Guvern: Biserica trebuie pastrata deschisa.Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca este pentru deschiderea bisericilor pentru enoriasi, fiind de parere ca pentru romani credinta ramane un element fundamental al vietii lor.

Eugen Tomac: Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca, asa cum au dreptul zilnic sa mearga sa cumpere paine, romanilor ar trebui sa le fie garantat si dreptul de a intra in biserica oricand doresc pentru a aprinde o lumanare.

EUGEN TOMAC: Parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit

Presedintele PMP, Eugen Tomac, subliniaza ca parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit, mai ales in prezent cand este nevoie de solidaritate si actiune comuna.

Eugen Tomac (PMP): Avem obligatia sa dam tarii o majoritate si un guvern capabil sa fructifice oportunitatile pe care ni le ofera viata in aceasta perioada de criza (VIDEO)

Eugen Tomac a explicat ca, dincolo de calculele politice, exista o realitate, si anume ca tara traverseaza una dintre cele mai dure crize. Dupa alegeri, spune presedintele PMP, Romania trebuie rapid.

Eugen Tomac: Nu am auzit niciodata caPMP n-ar fi dorit pentru o viitoare colaborare parlamentara sau guvernamentala. Pe noi ne intereseaza ca tara sa aiba un guvern stabil si o majoritate

Eugen Tomac a comentat, joi seara, intr-o interventie telefonica in timpul emisiunii Dosar de Politician de pe B1 Tv, afirmatiaca USR nu ar vrea sa faca parte dintr-un guvern din care sa faca parte.

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

EUGEN TOMAC: PNL face un atac direct la Dumnezeu

Eugen Orlando Teodorovici a declarat ieri seara la postul de televiziune Romania TV ca PNL face un atac la Dumnezeu. Declaratiile sale nu au avut o legatura directa cu temele discutate pana atunci in emisiune. Teodorovici candideaza din partea PSD la Tulcea, unde ocupa primul loc pe lista de la Senat, relateaza G4media.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )