Libnet.ro
UNICEF

21:01

Eugen Tomac: Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac: Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca, asa cum au dreptul zilnic sa mearga sa cumpere paine, romanilor ar trebui sa le fie garantat si dreptul de a intra in biserica oricand doresc pentru a aprinde o lumanare. continuă pe Hotnews

Tomac, sageti catre Guvern: Biserica trebuie pastrata deschisa.Romanii trebuie sa aiba libertatea de a trece pragul bisericilor oricand doresc

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca este pentru deschiderea bisericilor pentru enoriasi, fiind de parere ca pentru romani credinta ramane un element fundamental al vietii lor.

Eugen Tomac: Biserica trebuie pastrata deschisa si implicata in procesul de combatare a efectelor pandemiei

Eugen Tomac, liderul PMP, a postat duminica pe pagina personala de Facebook un mesaj in care militeaza la o relatie mai buna intre stat si Biserica, mentionand ca Biserica trebuie pastrata deschisa si.

Eugen Tomac: Nu am auzit niciodata caPMP n-ar fi dorit pentru o viitoare colaborare parlamentara sau guvernamentala. Pe noi ne intereseaza ca tara sa aiba un guvern stabil si o majoritate

Eugen Tomac a comentat, joi seara, intr-o interventie telefonica in timpul emisiunii Dosar de Politician de pe B1 Tv, afirmatiaca USR nu ar vrea sa faca parte dintr-un guvern din care sa faca parte.

EUGEN TOMAC: Parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit

Presedintele PMP, Eugen Tomac, subliniaza ca parteneriatul dintre stat si Biserica nu trebuie afectat prin masuri absurde sau interpretat gresit, mai ales in prezent cand este nevoie de solidaritate si actiune comuna.

Eugen Tomac (PMP): Avem obligatia sa dam tarii o majoritate si un guvern capabil sa fructifice oportunitatile pe care ni le ofera viata in aceasta perioada de criza (VIDEO)

Eugen Tomac a explicat ca, dincolo de calculele politice, exista o realitate, si anume ca tara traverseaza una dintre cele mai dure crize. Dupa alegeri, spune presedintele PMP, Romania trebuie rapid.

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

Fructele care te scapa de boli in sezonul rece. Sunt ieftine, toti romanii trebuie sa le consume

Ce fructe trebuie sa consumi special pentru sezonul rece? Meniul tau trebuie sa varieze si sa fie eficient pentru ca organismul sa poata lupta cu bacteriile si virozele momentului. Ce trebuie ca mananci mai des? Fructe pe care trebuie sa le consumi in sezonul rece Organismul tau are nevoie de un suport in plus in .

De ce toti romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, si ce beneficii are

Sigur multi nu au auzit de acest nutrient, dar e unul din cei pe care vrand sau nevrand ii consumi in preparatele pe care le ai in meniul zilnic. La ce ajuta si pentru ce e fundamental? De ce ar trebuie sa consumi colina? E un nutrient care-ti aduce numeraose beneficii Numele lui poate nu .

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, .

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )