Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac: Este inacceptabil, inacceptabil absolut inacceptabil ce fac astazi PSD, USR si UDMR!

B1 B1,
Eugen Tomac: Este inacceptabil, inacceptabil absolut inacceptabil ce fac astazi PSD, USR si UDMR!

Eugen Tomac, presedintele PMP, a criticat in termeni duri PSD, USR si UDMR. El a acuzat faptul ca, in timp ce romanii mor in spitale de coronavirus sau stau inchisi in case cu incertitudinea unei perioade. continuă pe B1

Eugen Tomac: Este inacceptabil, inacceptabil absolut inacceptabil ce fac astazi PSD, USR si UDMR!

Eugen Tomac, presedintele PMP, a criticat in termeni duri PSD, USR si UDMR. El a acuzat faptul ca, in timp ce romanii mor in spitale de coronavirus sau stau inchisi in case cu incertitudinea unei perioade.

EUGEN TOMAC: PSD, USR, UDMR - dezbat amanarea alegerilor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat astazi PSD, USR si UDMR, sustinand ca aceste formatiuni dezbat amanarea alegerilor parlamentare, in conditiile in care, in prezent, batalia cea mai importanta este cea cu virusul SARS-CoV-2 si cu efectele lui.

Eugen Tomac: Exista, din nefericire, si spitale care desi pot face mult mai mult nu o fac pentru pacientii COVID (VIDEO)

Intrebat de Tudor Barbu, moderatorul emisiunii Se intampla acum, daca spitalele private se implica suficeint de mult in combaterea pandemiei, Eugen Tomac a precizat ca sunt unitati medicase care ar.

EUGEN TOMAC: PMP cere DSU sa adapteze strategia de interventie la situatia actuala determinata de cresterea incidentei COVID-19

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa adapteze strategia de interventie la situatia actuala determinata de cresterea incidentei COVID-19, deoarece alarmarea populatiei cu privire la inexistenta locurilor in saloanele ATI nu este suficienta, declara presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Eugen Tomac: Lupta este sa castigam timp pana cand apare vaccinul, pentru ca avem de parcurs aceasta viata cu scoala online, telemunca si pagube uriase in economie (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a facut un apel la solidaritate si coeziune pentru depasirea crizei COVID-19si a efectelor sale. imi aduc aminte si acum in loc sa existe o comunicare cat mai.

Eugen Tomac: Relatia cu SUA e foarte importanta pentru securitatea noastra nationala. Parteneriatul Strategic trebuie consolidat (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca relatia Romaniei cu Statele Unite este extrem de solida si este foarte importanta pentru securitatea noastra nationala. Acesta a precizat ca, indiferent cum se va.

Eugen Tomac (PMP): in Italia, Spania, Franta sau Belgia, scolile nu sunt inchise. La noi, s-au inchis toate scolile

Decizia inchiderii scolilor ar trebui luata dupa o analiza profunda, plecand de la recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, este de parere liderul PMP, Eugen Tomac.

PMP cere o noua strategie in lupta cu epidemia. Eugen Tomac: Tactica de sperietoare nu functioneaza. Trebuie deschise sectiile ATI ale spitalelor non-COVID

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca partidul pe care il conduce solicita Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa schimbe strategia de raspuns la epidemia de coronavirus. Asta pentru ca.

Chestiunea inchiderii pietelor este extrem de sensibila, avertizeaza Eugen Tomac

Chestiunea inchiderii pietelor in Romania, incepand de luni, este extrem de sensibila, a declarat, d.

ASTAZI: PSD isi lanseaza programul de guvernare la Romexpo

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat va fi lansat azi, in cadrul unui eveniment la Romexpo, unde va fi prezentata siosatura echipei guvernamentale, dupa cum a declarat vicepresedintele PSD Mihai Tudose, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )