Libnet.ro
UNICEF

14:30

Eugen Tomac: imi depun demisia din functia de presedinte PMP

România Liberă România Liberă,
Eugen Tomac: imi depun demisia din functia de presedinte PMP

Eugen Tomac a anuntat ca renunta la functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara dupa ce fo. continuă pe România Liberă

Eugen Tomac a demisionat de la sefia PMP

Eugen Tomac si-a dat demisia din functia de presedinte al PMP, ca urmare a faptului ca partidul nu a intrat in parlament.

Eugen Tomac demisioneaza din functia de presedinte al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, si-a depus demisia din functia de presedinte al partidului, asta dupa ce PMP nu a reusit sa atinga pragul electoral si nu va intra in Parlament.

Cristoiu: Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, luni seara, la Antena 3, decizia lui Ludovic Orban de a depune mandatul de premier. Potrivit acestuia, Orban ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al PNL, dupa rezultatul dezastruos inregistrat de liberali la parlamentare.

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei. Potrivit unor surse Antena 3, Ludovic Orban isi depune mandatul, iar vicepremierul Raluca Turcan urmeaza sa devina premier interimar.

Eugen Tomac, despre demisia lui Ludovic Orban: Se pare ca premierul si-a asumat rezultatul obtinut la alegeri

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat ca demisia lui Ludovic Orban din functia de premier inseama ca acesta si-a asumat rezultatul obtinut la alegerile parlamentare. Da, se pare ca premierul si-a asumat.

Eugen Tomac si-a depus demisia de la conducerea PMP

Europarlamentarul Eugen Tomac a anuntat astazi ca si-a depus demisia de la conducerea Partidului Miscarea Populara, ca urmare a rezultatului slab obtinut la alegerile parlamentare din acest an.

Eugen Tomac demisioneaza de la sefia PMP. Marius Pascan, lider interimar (VIDEO)

Eugen Tomac a anuntat ca demisioneaza de la sefia PMP, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare. Partidul nu a trecut pragul electoral. Presedinte interimar al Partidului Miscarea Populara, pana la.

Eugen Tomac (PMP): Suntem optimisti pana in ultima clipa Ne vom formula punctul de vedere dupa rezultatele finale, dar dincolo de orice Romania are nevoie de o majoritate stabila creata cat mai rapid (VIDEO)

Eugen Tomac a explicat ca ramane optimist pana in ultima clipa in ceea ce priveste sansele PMP de a atinge in cele din urma pragul electoral necesar de 5% pentru accederea in viitorul Parlament.

Eugen Tomac, optimist ca PMP intra in Parlament: Partidele pot ajunge in situatia in care fiecare vot conteaza

Presedintele PMP, Eugen Tomac, se declara optimist in privinta intrarii formatiunii pe care o conduce in Parlament si precizeaza ca asteapta rezultatele finale, pentru ca fiecare vot conteaza: Avem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )