Libnet.ro
UNICEF

20:00

Eugen Tomac: PMP cere demisia ministrilor Ivascu si Daea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Tomac: PMP cere demisia ministrilor Ivascu si Daea

Presedintele Partidului Miscarea Populara, deputatul Eugen Tomac, a solicitat, duminica, demisia ministrului Culturii, George Ivascu, si a ministrului Agriculturii, Petre Daea, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

PMP cere demisia ministrilor Petre Daea si George Ivascu: Produc prejudicii grave atat statului roman, cat si Guvernului

Partidul Miscare Popoulara prin vocea presedintelui Eugen Tomac a cerut duminica demisia ministrilor Petre Daea, de la Agricultura, si George Ivascu, de la Cultura. Cei doi ministri din Cabinetul Dancila.

Eugen Tomac, despre discursul lui Viktor Orban de la Baile Tusnad: O abordare primitiva, jignitoare, de-a dreptul dispretuitoare la adresa cetatenilor romani

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni extremi de duri discursul lui Viktor Orban de sambata de la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad cand premierul maghiar a afirmat ca Centenarul Marii.

Si USR cere demisia lui Daea: Prostia nu e o scuza / Acest guvern este o umilinta nationala

Si USR cere demisia ministrului Agriculturii Petre Daea pentru ca a comparat sacrificarea porcilor cu exterminarea evreilor de la Auschwitz. Presedintele formatiunii, Dan Barna, spune ca prostia nu poate fi o scuza, iar acest guvern a devenit o umilinta nationala.

USR cere demisia ministrului Agriculturii

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, in urma declaratiilor iresponsabile de asociere a incinerarii porcilor de la Tulcea cu Holocaustul, se arata intr-un comunicat de presa al USR remis, astazi, Redactiei noastre.

PNL cere demisia lui Daea. n caz contrar, Dancila trebuie sa-l demita / Comparatia victimelor de la Auschwitz cu incinerarea animalelor este intolerabila

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat joi ca Petre Daea trebuie sa demisioneze din functia de ministru al Agriculturii si sa isi ceara scuze victimelor Holocaustului, in caz contrar PNL solicitand premierului demiterea lui ca urmare a faptului ca acesta a comparat incinerarea porcilor cu ceea ce s-a intamplat la Auschwitz.

VIORICA DANCILA, lovita de unde nu se ASTEPTA! REACTII explosive vin de la BRUXELLES: Se cere demisia intregului GUVERN

Europarlamentarul Laurentiu Rebega Pro Romania) a cerut ieri demisia intregului Guvern. Rebega face trimitere, in special, la epidemia de pesta porcina, dar si la declaratia intens criticata a ministrului.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )