Libnet.ro
UNICEF

10:45

PMP cere demisia ministrilor Petre Daea si George Ivascu: Produc prejudicii grave atat statului roman, cat si Guvernului

B1 B1,
PMP cere demisia ministrilor Petre Daea si George Ivascu: Produc prejudicii grave atat statului roman, cat si Guvernului

Partidul Miscare Popoulara prin vocea presedintelui Eugen Tomac a cerut duminica demisia ministrilor Petre Daea, de la Agricultura, si George Ivascu, de la Cultura. Cei doi ministri din Cabinetul Dancila. continuă pe B1

Eugen Tomac: PMP cere demisia ministrilor Ivascu si Daea

Presedintele Partidului Miscarea Populara, deputatul Eugen Tomac, a solicitat, duminica, demisia ministrului Culturii, George Ivascu, si a ministrului Agriculturii, Petre Daea, potrivit Agerpres .

Si USR cere demisia lui Daea: Prostia nu e o scuza / Acest guvern este o umilinta nationala

Si USR cere demisia ministrului Agriculturii Petre Daea pentru ca a comparat sacrificarea porcilor cu exterminarea evreilor de la Auschwitz. Presedintele formatiunii, Dan Barna, spune ca prostia nu poate fi o scuza, iar acest guvern a devenit o umilinta nationala.

PNL cere demisia lui Daea. n caz contrar, Dancila trebuie sa-l demita / Comparatia victimelor de la Auschwitz cu incinerarea animalelor este intolerabila

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat joi ca Petre Daea trebuie sa demisioneze din functia de ministru al Agriculturii si sa isi ceara scuze victimelor Holocaustului, in caz contrar PNL solicitand premierului demiterea lui ca urmare a faptului ca acesta a comparat incinerarea porcilor cu ceea ce s-a intamplat la Auschwitz.

USR cere demisia ministrului Agriculturii

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, in urma declaratiilor iresponsabile de asociere a incinerarii porcilor de la Tulcea cu Holocaustul, se arata intr-un comunicat de presa al USR remis, astazi, Redactiei noastre.

CNCD s-a autosesizat cu privire la afirmatiile lui Petre Daea. Dorina Rusu, membru CNA, va cere Consiliului sa discute cazul

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre porcii incinerati ca la Auschwitz, o audiere in acest sens avand loc dupa 10 august, a declarat presedintele organismului, Asztalos Csaba, iar Dorina Rusu, membru CNA, a anuntat ca va cere Consiliului sa discute cazul.

CNCD s-a autosesizat privind afirmatiile lui Petre Daea. Dorina Rusu, membru CNA, va cere consiliului sa discute cazul

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre porcii incinerati ca la Auschwitz, o audiere in acest sens avand loc dupa 10 august, a declarat pentru News. ro, presedintele organismului, Asztalos Csaba, iar Dorina Rusu, membru CNA, a anuntat ca va cere consiliului sa discute cazul.

Oierii fac scut in jurul lui lui PETRE DAEA dupa declaratiile privind Holocaustul: il sustinem pe ministru

Federatia Oierilor de Munte din Romania ii ia apararea lui Petre Daea dupa declaratiile facute de ministrul Agriculturii, prin care facea o comparatie intre victimele Holocaustului si porcii.

Petre Daea, un erudit, un om profund, un om care iubeste tot ce-i pe pamant

Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, sustine ca Petre Daea este un erudit si un om profund. Botanoiu a venit cu precizarea chiar in scandalul declansat dupa ce ministrul Agriculturii a.

Secretar de stat in Ministerul Agriculturii, dupa gafa lui Petre Daea: Este un erudit, un om profund!

Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu, aflat in mai multe randuri pe lista scurta pentru postul de ministru, a intervenit in scandalul afirmatiilor nefericite facute de ministrul Agriculturii, Petre Daea, descriindu-l pe acesta din urma ca fiind un erudit, un om profund.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )