Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eugen Tomac: PMP semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana din convingere! Ne dorim sa fim parte la deciziile mari din UE (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana din convingere! Ne dorim sa fim parte la deciziile mari din UE (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, adeclarat, joi, la semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana, ca spera ca mesajul transmis de romani la algerile din 26 mai sa fi fost inteles de toti. continuă pe B1

PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD nu va merge la Cotroceni, unde se va semna Pactul National pentru o Romanie Europeana, propun de Klaus Iohannis. Noi am spus ca dorim sa depunem anumite amendamente.

Victor Ponta, la Cotroceni: Semnez Pactul National pentru o Romanie Europeana pentru ca are principii corecte, desi multi m-au certat ca vin la Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a semnat, joi, in numele Pro Romania, Pactul National pentru o Romanie Europeana, la Palatul Cotroceni. Fostul premier a declarat ca a semnat pentru ca principiile acorului sunt corecte, desi.

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

PSD, reactie ACIDA dupa semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana: Arata lipsa de seriozitate si respect pentru romani

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor,a declarat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a mustrat PSD-ul, in lipsa, la semnarea Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al.

Eugen Tomac: Ganditi-va ce distractie va fi in toamna, cu Dancila candidat la prezidentiale (VIDEO)

In PSD existapersoane dispuse sa plece de la guvernare, dar care totusi nu au curaj sa o inlature pe Viorica Dancilade la conducerea partidului, a declarat presedintele PMP, Eugen Tomac, in cadrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )