Libnet.ro
UNICEF

15:00

PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

B1 B1,
PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD nu va merge la Cotroceni, unde se va semna Pactul National pentru o Romanie Europeana, propun de Klaus Iohannis. Noi am spus ca dorim sa depunem anumite amendamente. continuă pe B1

Eugen Tomac: PMP semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana din convingere! Ne dorim sa fim parte la deciziile mari din UE (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, adeclarat, joi, la semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana, ca spera ca mesajul transmis de romani la algerile din 26 mai sa fi fost inteles de toti.

Victor Ponta, la Cotroceni: Semnez Pactul National pentru o Romanie Europeana pentru ca are principii corecte, desi multi m-au certat ca vin la Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a semnat, joi, in numele Pro Romania, Pactul National pentru o Romanie Europeana, la Palatul Cotroceni. Fostul premier a declarat ca a semnat pentru ca principiile acorului sunt corecte, desi.

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

PSD, reactie ACIDA dupa semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana: Arata lipsa de seriozitate si respect pentru romani

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor,a declarat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a mustrat PSD-ul, in lipsa, la semnarea Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al.

Klaus Iohannis, la semnarea Pactului National pentru o Romanie Europeana : Pentru a merge mai departe cu rezultatul referendumului este nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta (VIDEO)

La alegerile europarlamentare, formatiunile care au incercat sa demonizeze Uniunea Europeana si care constant au atacat independenta Justitiei au fost drastic sanctionate de electoral, dar pentru a se merge mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )