Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016: Ciprian Marica, ingrijorat pentru Nationala: Albanezii sunt un obstacol serios

Antena3 Antena3,
EURO 2016: Ciprian Marica, ingrijorat pentru Nationala: Albanezii sunt un obstacol serios

Internationalul roman Ciprian Marica, care nu face parte din lotul selectionatei de fotbal Romaniei de la EURO 2016, a postat pe Facebook un scurt comentariu legat de meciul cu Elvetia 1-1), disputat de tricolori miercuri la Paris, estimand ca Albania, urmatoarea adversara a tricolorilor, va fi un obstacol serios in tentativa de calificare in optimile de finala ale competitiei care are loc in Franta. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. EURO 2016. Tricolorii intalnesc, miercuri seara, nationala Elvetiei

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca, miercuri seara, al doilea meci din cadrul Grupei A, a Campionatului European de Fotbal. Astfel, tricolorii vor intalni echipa nationala a Elvetiei, pe stadionul Parc de Prince. Meciul incepe la ora 19.

EURO 2016: Franta - Albania 1-0

Franta a invins Albania cu scorul 1-0 in meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia, in cadrul Grupei A de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Albanezii au fost aproape de deschiderea.

EURO 2016. Detaliu surprinzator despre nationala Romaniei. Este unica echipa de acest fel

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza.

EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Jocul bun cu Franta, din deschiderea Euro, chiar daca am pierdut in final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scena incredibila petrecuta in startul reprizei secunde, scrie Gsp. La.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

Euro 2016: Arata ca esti suporter adevarat cu aceasta aplicatie romaneasca

De cand avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depasesc sfera evidentierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins si in zona Euro 2016. in prezent, pasionatii de sport sunt framantati de febra Euro 2016. Pentru ca ar fi de preferat sa ne manifestam sustinerea intr-un mod mai pasnic decat prin lupte stradale, Denis Todirica [].

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )