Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro 2016: Componenta urnelor la tragerea la sorti - Romania, in urna a treia valorica

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016: Componenta urnelor la tragerea la sorti - Romania, in urna a treia valorica

UEFA a publicat componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor turneului final european, competitie care va avea loc in vara anului viitor, in Franta. Romania se afla in urna a treia valorica. continuă pe Hotnews

Tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016: Componenta urnelor

UEFA a publicat componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2016, competitie care va fi gazduita de Franta in vara anului viitor.

Componenta urnelor la tragerea la sorti a grupelor Euro 2016. Afla daca Romania poate intalni din nou nationala Ungariei

UEFA a dat publicitatii componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Euro 2016 si a trecut in revista variantele posibile inaintea aflarii ultimelor doua echipe calificate.

Romania nu va putea intalni Ungaria in grupe la EURO 2016. Configuratia urnelor pentru tragerea la sorti

Calificarea Irlandei in detrimentul Bosniei-Hertegovina la turneul final EURO 2016 a facut ca Ungaria sa urce o treapta si sa ajunga in aceeasi urna valorica cu echipa Romaniei.

Italia - Romania 2-2 / Curaj si atitudine in drumul spre Euro 2016

Romania a inceput frumos campania de pregatire pentru Euro 2016, reusind un rezultat de egalitate, 2-2, cu nationala Italiei, pe Renato Dall'Ara din Bologna. Tricolorii au deschis repede scorul prin Bogdan Stancu min 7) care a profitat de o greseala mare a apararii italiene si a inscris cu un sut plasat. Italia a dominat categoric inceputul de repriza secunda reusind sa intoarca scorul prin Marchisio min 55-penalti) si Gabiadini min 66). Schimbarile facute de Iordanescu au impulsionat jocul tricolorilor pe final, Maxim a centrat, Chiriches a trimis perfect cu capul, Sirigu respinge, iar Florin Andone min 88) impinge mingea in plasa din 2 metri reusind primul sau gol la nationala. Superba atmosfera facuta de romani in tribune: Romania, Romania si Euro 2016 pare acum mai promitator.

Cum arata grupa de vis pentru Romania la EURO 2016

Ultimele doua meciuri de baraj pentru calificarea la EURO 2016 au limpezit si au conturat tabloul celor 24 de echipe care vor participa la primul Campionat European in aceasta formula.

Italia vs Romania (21:45) - Primul meci de pregatire pentru tricolori inainte de Euro 2016

Romania incepe in aceasta seara campania de pregatire pentru Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Italia, pe Renato Dall'Ara din Bologna, intr-o partida amicala. Meciul va incepe la ora 21:45 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Magicianul Ibrahimovic duce Suedia la Euro 2016 - Reusita superba din lovitura libera

Zlatan Ibrahimovic a fost din nou cel mai bun jucator al Suediei, atacantul reusind o dubla impotriva Danemarcei 2-2). In urma remizei de la Copenhaga, Suedia a obtinut calificarea la Euro 2016.

EURO 2016: Suedia si Ucraina, ultimele doua echipe calificate

Suedia si Ucraina sunt ultimele doua echipe calificate la EURO 2016, dupa egalurile obtinute, marti seara, in deplasare, in meciurile din mansa secunda a barajelor de calificare pentru Campionatul European de anul viitor din Franta, potrivit Agerpres.

Premiera la Euro 2016: barajul Irlanda Bosnia a dat nastere la o situatie unica in istoria turneelor finale

Surprize, surprize in play-off-ul pentru Euro 2016. Dupa Ungaria, outsider in dubla cu Norvegia, o alta trupa care a pornit cu sansa a doua in baraj a reusit sa dea peste cap calculele hartiei.

Ibrahimovic califica Suedia la EURO 2016. Ucraina prinde ultimul loc la turneul final

Dupa ratarea participarii la Cupa Mondiala din Brazilia la capatul unui baraj thriller cu Portugalia, Zlatan Ibrahimovic a marcat o dubla, marti seara, si a calificat Suedia la EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )