Libnet.ro
UNICEF

20:15

Euro: 2016 Echipa Frantei obtine biletele pentru semifinale, intr-o confruntare cu Islanda, in care s-a marcat de 7 ori

România Liberă România Liberă,
Euro: 2016 Echipa Frantei obtine biletele pentru semifinale, intr-o confruntare cu Islanda, in care s-a marcat de 7 ori

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala se joaca ACUM!

Franta si Islanda se vor duela de la ora 22:00 in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului nu concep sa nu obtina biletele pentru semifinale, in timp ce vikingii sunt de departe cea mai mare surppriza acestui european.

Germania invinge Italia si se califica in semifinalele EURO 2016

Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. Cele doua echipe au fost la.

EURO 2016. Tara Galilor invinge BELGIA si intra in semifinale

Echipa de fotbal a Tarii Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, vineri seara, pe stadionul Pierre-Mauroy din Lille.

Nebunie de meci la EURO 2016! Tara Galilor joaca in semifinale cu Portugalia, dupa ce a eliminat Belgia!

In cel de-al doilea sfert de finala disputat la EURO 2016, Tara Galilor a eliminat Belgia, scor 3-1, si va juca in semifinale contra Portugaliei. Au marcat: Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 /.

VIDEO Euro 2016: Franta - Islanda 5-2/ Griezmann, autorul golului 100 de la Euro 2016

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016. Giroud 12') a inscris primul gol al partidei de pe Stade de France si a reusit dubla in minutul 59. Pogba 20'), Payet 43') si Griezmann 45') si-au trecut numele pe lista marcatorilor pana la pauza. Sigthorsson 56') si Bjarnason 84') au inscris pentru Islanda. Pe Franta o asteapta un duel de foc impotriva Germaniei pentru un loc in finala, pe 7 iulie, de la ora 22:00. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta-Islanda.

Euro 2016: Franta - Islanda, meciul zilei de duminica

Dupa parcursul incredibil de pana acum la Euro 2016, Islanda va juca in premiera in sferturile unui turneu final, unde o va infrunta pe Franta, tara gazda a competitiei. Islandezii au uimit in optimi, dupa ce au eliminat-o pe reprezentativa Angliei si vor juca pentru un nesperat loc in semifinale, de la ora 22:00, pe Stade de France. Pentru un loc in finala, invingatoarea acestui duel va fi nevoita sa treaca in meciul urmator de Germania. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

Portugalia, prima semifinalista la EURO 2016. Victorie la 11 metri cu Polonia

Portugalia ajunge in semifinale la Campionatul European fara sa fi castigat vreun meci din cele cinci disputate pana acum. Ultimul, un 1-1 si 5-3 cu Polonia dupa executarea loviturilor de departajare.

De ce sa stau in tribuna VIP si sa beau sampanie, cand pot face asta oriunde in lume? Presedintele Islandei se va afla alaturi de suporteri, la meciul cu Franta de la Euro 2016 (VIDEO)

Presedintele Islandei, Gudni Johannesson, a anuntat ca la meciul dintre selectionata tarii sale si nationala Frantei, din sferturile de finala ale Euro 2016, se va afla in tribune, in mijocul.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor - Belgia 3-1/ Tara Galilor, semifinalista surpriza a Euro

Tara Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, dupa ce a obtinut o victorie incredibila, scor 3-1, in fata nationalei Belgiei, una dintre favoritele la castigarea Euro 2016. Inceputul in forta al belgienilor si golul inscris de Nainggolan 13') nu prevedeau deloc o infrangere pentru elevii lui Marc Wilmots. Tara Galilor a egalat prin Ashley Williams 31'), iar in repriza secunda, golurile lui Robson-Kanu 55') si Sam Vokes 86') au stabilit castigatoarea. Portugalia va fi adversara Tarii Galilor in prima semifinala de la Euro 2016, care va avea loc pe 6 iulie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor vs Belgia.

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )