Libnet.ro
UNICEF

11:45

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro.

Cel mai asteptat sfert de finala de la Euro 2016: Germania - Italia. Toate detaliile despre confruntarea titanilor

Orasul Bordeaux va gazdui, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport) cea mai echilibrata si atractiva confruntare din aceasta faza a Campionatului European.

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial.

Euro 2016 FOTOGALERIE Germania vs Italia 1-1 (6-5 dupa 11 metri)/ Italia, in lacrimi - Germania, in semifinale dupa loteria penaltiurilor

Germania si Italia au avut nevoie de noua serii de penaltiuri pentru a putea fi stabilita invingatoarea meciului din sferturile Euro 2016, nemtii impunandu-se cu 6-5, la capatul unui meci pe care o parte din jucatorii italieni l-au terminat in lacrimi. Dupa 120 de minute, scorul a fost 1-1. De mentionat este faptul ca aceasta este prima victorie a germanilor in fata peninsularilor la un turneu final. Plecam de la Euro cu fruntea sus - Gazzetta dello Sport.

De ce sa stau in tribuna VIP si sa beau sampanie, cand pot face asta oriunde in lume? Presedintele Islandei se va afla alaturi de suporteri, la meciul cu Franta de la Euro 2016 (VIDEO)

Presedintele Islandei, Gudni Johannesson, a anuntat ca la meciul dintre selectionata tarii sale si nationala Frantei, din sferturile de finala ale Euro 2016, se va afla in tribune, in mijocul.

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost.

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor - Belgia 3-1/ Tara Galilor, semifinalista surpriza a Euro

Tara Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, dupa ce a obtinut o victorie incredibila, scor 3-1, in fata nationalei Belgiei, una dintre favoritele la castigarea Euro 2016. Inceputul in forta al belgienilor si golul inscris de Nainggolan 13') nu prevedeau deloc o infrangere pentru elevii lui Marc Wilmots. Tara Galilor a egalat prin Ashley Williams 31'), iar in repriza secunda, golurile lui Robson-Kanu 55') si Sam Vokes 86') au stabilit castigatoarea. Portugalia va fi adversara Tarii Galilor in prima semifinala de la Euro 2016, care va avea loc pe 6 iulie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor vs Belgia.

Presedintele Confederatiei Sudamericane: UEFA a acceptat jucarea unei supercupe intre castigatoarele Copei America si Euro 2016

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal CONMEBOL), a anuntat, joi, ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America 2016 si Euro 2016.

Nebunie de meci la EURO 2016! Tara Galilor joaca in semifinale cu Portugalia, dupa ce a eliminat Belgia!

In cel de-al doilea sfert de finala disputat la EURO 2016, Tara Galilor a eliminat Belgia, scor 3-1, si va juca in semifinale contra Portugaliei. Au marcat: Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 /.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )