Libnet.ro
UNICEF

18:30

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

B1 B1,
Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat. continuă pe B1

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

VIDEO Gera (Ungaria) a marcat cel mai frumos gol de la Euro 2016, conform UEFA

Ungaria si Portugalia au remizat, scor 3-3, intr-o partida contand pentru Grupa F de la Euro 2016. Scorul a fost deschis de Gera, reusita care a fost votata cea mai frumoasa de la turneul final care a fost gazduit de Franta. Intra in material pentru a vedea golul lui Gera.

Finala Euro 2016: Cum a reactionat internetul la victoria Portugaliei

In finala Euro 2016, Portugalia a castigat pentru prima oara titlul de Campioana Europeana impotriva Frantei, tara-gazda a meciului. Golul victoriei a fost marcat in minutul 109 de catre Eder. Nationala de fotbal a Portugaliei a ajuns cu greu in finala EURO 2016. A trecut de grupe cu emotii, dupa 3 egaluri: 1-1 cu Islanda, 0-0 [].

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

Reactie de senzatie a comentatorilor portughezi, dupa golul lui Eder din finala EURO 2016 VIDEO

Turneul Euro 2016 a ajuns la final, Portugalia este noua campioana europeana, dupa ce a reusit sa invinga reprezentativa Frantei, intr-un meci decis in prelungiri. Tensiunea a fost la cote.

Un englez a devenit milionar, dupa ce a pariat pe golul lui Eder din finala EURO 2016

Un englez a castigat un milion de lire sterline gratie golului fotbalistului portughez Eder din finala EURO 2016, insa de atunci n-a mai dat niciun semn de viata, scrie presa.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

EURO 2016: La cine merge titlul de golgheter al turneului final

Atacantul francez Antoine Griezmann a castigat titlul de golgheter la EURO 2016, cu cele sase goluri inscrise la turneul din Franta, transmite Agerpres. Griezmann a marcat de patru ori cu stangul.

EURO 2016, cifre ametitoare pe Facebook si Twitter

EURO 2016 a incins retelele sociale, fara doar si poate. Milioane de oameni au trimis like-uri, tweet-uri si s-au angajat in conversatii digitale. Iata cateva date interesante despre modul in care EURO 2016 s-a derulat in mediile de socializare. Romania este prezenta si ea. Apasa aici pentru a citi stirea pe blog-ul Betano. com) .

ANALIZA Ce profit financiar si de imagine are Pro TV dupa difuzarea Euro 2016: Oarecum s-a intors la rolul de televiziune a romanilor

Pro TV a reusit din nou sa atinga cifre impresionante de audienta, dar sa-si asigure si sume importante de bani, odata cu difuzarea Campionatului European de Fotbal, punct de interes pentru telespectatorii romani in vara anului 2016. Adevarul a analizat evolutia si castigurile postului TV odata cu difuzarea Euro 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2927 seconds )