Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

România Liberă România Liberă,
VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

VIDEO Gera (Ungaria) a marcat cel mai frumos gol de la Euro 2016, conform UEFA

Ungaria si Portugalia au remizat, scor 3-3, intr-o partida contand pentru Grupa F de la Euro 2016. Scorul a fost deschis de Gera, reusita care a fost votata cea mai frumoasa de la turneul final care a fost gazduit de Franta. Intra in material pentru a vedea golul lui Gera.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

EURO 2016. Care este echipa IDEALA, decisa de specialistii UEFA

Portugalia, castigatoarea EURO 2016, da patru jucatori, printre care vedeta Cristiano Ronaldo, in echipa ideala a competitiei.

Cel mai frumos palat al Calarasiului, piesa de rezistenta a centrului civic. Cladirea de patrimoniu, aflata in ruina, va fi preluata de Consiliul Judetean

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi va intra intr-un amplu proiect de modernizare urbana a centrului civic. Noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a anuntat ca demersurile pentru preluarea Palatului Prefecturii sunt in grafic.

VIDEO Euro 2016: Portugalia - Franta 1-0/ Eder (109') ii face pe lusitani campioni

Cu o singura victorie in timpul regulamentar, Portugalia a castigat Campionatul European de fotbal, lusitanii trecand, dupa prelungiri, de Franta, scor 1-0, in finala de pe Stade de France. Eder 109') a inscris, iar Portugalia a cucerit in premiera trofeul. Intra in material pentru a vedea rezumatul finalei Euro.

FOTO. Britanicii regreta plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru din acest secol

David Cameron a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare stand in fotoliu cu pisica sa, deasupra careia a scris simplu Proof. in doar 30 de minute s-au adunat peste 20000 de like-uri, 2000 de share-uri si peste 2000 de comentarii, aproape toate elogioase si pline de regrete pentru ca a renuntat la functia de premier al Marii Britanii.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului

Judetele Cluj, Bacau, Brasov, Sibiu si Galati conduc topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat.

VIDEO Are stofa de antrenor. Cum s-a manifestat Ronaldo si ce indicatii a dat de pe banca tehnica in finala Euro 2016

Portugalia a castigat Campionatul European, chiar daca a fost nevoita sa joace din minutul 25 fara cel mai bun jucator al ei, Cristiano Ronaldo.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )