Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016: Sambata se joaca primele trei meciuri din optimile de finala

România Liberă România Liberă,
EURO 2016: Sambata se joaca primele trei meciuri din optimile de finala

Euro 2016 incepe abia acum,odata cu faza optimilor de finala, sunt de parere multi specialisti. incepand de sambata, se joaca a doua etapa a competitiei, pe trei stadioane. continuă pe România Liberă

EURO 2016: Ce au cautat romanii pe Internet inainte si dupa eliminarea Romaniei de la Cupa Mondiala

Agentia de marketing online Todays a analizat EURO 2016, cel mai important eveniment sportiv de pe continentul european in aceasta perioada, pentru a vedea cat de mare a fost interesul pe Internet. Romania a fost eliminatade la EURO 2016 incadin faza grupelor, dupatrei meciuri disputate cu Franta, Elvetiasi Albania, dar competitia continua. Panaacum, la nivel [].

Alerta terorista la EURO 2016. Stadionul de la Lille, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Alerta terorista la EURO 2016. Centrul de presa al stadionului din Lille, unde se va desfasura partida dintre Italia si Irlanda, a fost evacuat dupa o amenintare cu bomba, arata B1 TV. Un caine al.

Cristiano Ronaldo e cu nervii la pamant. Gestul care ii tradeaza frustrarile de la EURO 2016 (Video)

Fara gol marcat in primele doua meciuri ale Portugaliei la EURO 2016 si un penalty ratat contra Austriei, Cristiano Ronaldo este cu nervii intinsi la maxim inaintea meciului pe care lusitanii il joaca miercuri seara 19:00) contra Ungariei. Partida pe care sunt condamnati sa o castige pentru a iesi din grupe.

Ce se intampla la Euro 2016 cand nu se joaca

Reprosuri pentru gazoane neingrijite, o invitatie speciala pentru Russell Crowe, o retragere din echipa Cehiei si un microfon aruncat in apa, toate sunt evenimente de la Campionatul European de fotbal.

O noua lovitura pentru Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan este printre cei sase arbitri care nu vor continua la EURO 2016 dupa faza grupelor, a anuntat joi UEFA, scrie agerpres. ro. Ovidiu Hategan a condus doua meciuri de la turneul final:.

EURO 2016. Programul optimilor de finala

Miercuri s-au disputat ultimele meciuri din faza grupelor Campionatului European de fotbal - EURO 2016, la finalul carora au fost stabilite ultimele selectionate calificate in optimile de finala ale.

Euro 2016, meciurile din 22 iunie: Islanda-Austria (19:00), Ungaria-Portugalia (19:00), Italia-Irlanda (22:00), Suedia-Belgia (22:00)

Faza grupelor de la Euro 2016 se incheie miercuri, cu ultima etapa din Grupa E si Grupa F. Ultimele doua meciuri din Grupa F sunt programate de la ora 19:00, Islanda va evolua contra Austriei, iar Ungaria va juca impotriva Portugaliei. De la ora 22:00, se vor disputa ultimele doua partide din Grupa E, Italia-Irlanda si Suedia-Belgia. Meciurile vor fi transmise Live Score la HotNews. ro si in direct la Dolce Sport.

Explicatiile esecului de la Euro 2016. Vlad Chiriches: Am avut o atitudine buna. Sa nu ramanem ancorati in trecut

Capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches, a oferit primele explicatii dupa esecul dureros de la Euro 2016, competitie pe care Romania a parasit-o.

Germania a invins Irlanda de Nord si s-a calificat in optimile Euro 2016. Polonia va juca cu Elvetia in faza urmatoare.Si Slovacia a acces in ultimele 16 echipe

Selectionata Germaniei s-a calificat in optimile de finala ale Euro 2016, dupa ce a invins Irlanda de Nord, scor 1-0, marti, la Paris, reusind sa castige Grupa C a competitiei. Acest rezultat permite ca si nationala Slovaciei, locul trei in Grupa B, sa acceada in optimi.

Astra isi cauta de urgenta un atacant. Alibec va rata turul trei preliminar din Champions League

Echipa de fotbalAstra Giurgiu isi cauta de urgenta un nou atacant dupa ce Denis Alibec s-a accidentat in partida cu Albania, de la Euro 2016. Alibec este nevoit sa faca o pauza de cel putin .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )