Libnet.ro
UNICEF

18:15

EURO 2020, bucuria elevilor din Capitala

România Liberă România Liberă,
EURO 2020, bucuria elevilor din Capitala

Comitetul de organizare a EURO 2020 propune ca elevii claselor 1-8 din Bucuresti sa intre mai devrem. continuă pe România Liberă

Elevii din din Capitala ar putea intra mai devreme in vacanta datorita EURO 2020

Elevii din clasele 1-8 din Capitala ar putea intra mai devreme cu trei zile in vacanta de vara, acea.

Exclusiv! Totul despre neregulile de la Spitalul Universitar din Capitala. Marturisirile incredibile facute de un medic - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a trimis de urgenta Corpul de Control la Spitalul Universitar din Capitala. Acolo, operatiile ortopedice au fost sistate astazi din cauza lipsei autorizatiei in cazul unor aparate care folosesc raze X, fara de care nu se pot efectua interventiile de montare de tije sau proteze. Sase pacienti care trebuiau operati de urgenta stau blocati acum in saloane, iar medicii au cerut conducerii sa directioneze cazurile grave ce tin de ortopedie catre alte unitati medicale. De cealalta parte, conducerea unitatii spune ca nu a fost informata de sistarea interventiilor si ca ar fi gasit solutii sa nu se ajunga la astfel de situatii.

Politistii din Capitala au gasit o tanara care tocmai nascuse in masina: Raportam cu bucurie ca si mamica, si bebelusul, sunt bine!

Tura de noapte de sambata a venit cu o mare surpriza pentru politistii de la Sectia 9 din Capitala. Acestia au observat, in jurul orei 22. 30, pe Soseaua Fundeni, doua autoturisme oprite pe carosabil.

Cursuri suspendate din cauza gripei. 27 de unitati de invatamant din Capitala, inchise partial sau integral

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca 27 de unitati de invatamant din Capitala sunt inchise luni partial sau integral, din cauza numarului mare de cazuri de gripa.

Mars impotriva poluarii din Capitala, vineri, de la ora 17,00

Miscarea Fridays For Future Romania, impreuna cu Climate Strike Romania, invita bucurestenii vineri, 14 februarie, de la ora 17. 00, la marsul Aer curat, nu plaman intoxicat!. Activistii de mediu cer Primariei Capitalei si Ministerului Mediului sa actioneze urgent pentru a reduce poluarea aerului din orase, potrivit unui comunicat al miscarii.

Trei adolescente, agresate sexual de un individ din Capitala. Fetele erau santajate cu fotografii compromitatoare

Un barbat a santajat si agresat sexual trei adolescente din Bucuresti. Acesta a fost prins de politisti si arestat.

Avaria la reteaua de termoficare din Capitala, rezolvata pe jumatate. Gabriela Firea: inca se lucreaza. Stim cine a condus RADET 15 ani

Jumatate din cele 300 de blocuri afectate de avaria produsa sambata, la reteaua de termoficare, sunt realimentate cu caldura si se lucreaza pentru reluarea livrarii de agent termic si la restul imobilelor.

ELCEN reactioneaza in scandalul cu Firea si avaria majora din Capitala: Reteaua de termoficare este in colaps, iar Primaria cheltuie sute de milioane de lei pe targuri, festivaluri si iepurasi

Electrocentrale Bucuresti reactioneaza fata de declaratiile primarului general Gabriela Firea, care a acuzat compania de sabotaj care ar fi dus la avariile ce a lasat sambata mare parte din Sectoarele 2 si 3 fara apa calda si caldura. Locuitorii din sectoarele 2 si 3 nu au apa calda si caldura din cauza avariilor de pe reteaua de termoficare aflata in responsabilitatea PMB si nu a unei cresteri tranzitorii de temperatura. ) Ceea ce omite sa sublinieze Primarul Capitalei, in mod intentionat, este faptul ca sistemul de termoficare din Bucuresti aflat in grija Primariei Municipiului Bucuresti este in prag de colaps, transmite Elcen.

UPDATE Incendiul de la Gara Filaret din Capitala a fost stins! Zona fusese invaluita de un nor urias de fum, ce putea fi vazut de la Piata Unirii (FOTO)

UPDATE Incendiul izbucnit la un autocar stationat in Autogara Filaret a fost stins, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF), transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )