Libnet.ro
UNICEF

05:45

Euro 2020, preliminarii: Deniz Aytekin va arbitra Romania vs Spania

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Deniz Aytekin va arbitra Romania vs Spania

Uefa a anuntat numele arbitrului care va conduce la centru partida dintre Romania si Spania, contand pentru preliminariile Euro 2020 - Deniz Aytekin este alesul forului european. Meciul va avea loc pe Arena Nationala 5 septembrie, 21:45). continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: George Puscas, mesaj pentru fani inaintea meciurilor cu Spania si Malta: Hai sa luptam iar impreuna!

George Puscas le-a transmis un mesaj fanilor, duminica, el indemnandu-i pe suporteri sa sustina prima reprezentativa la meciurile cu Spania si Malta, din preliminariile Euro-2020, asa cum au facut-o pentru nationala de tineret, la Campionatul European.

Euro 2020, preliminarii: Florin Stefan (Sepsi), convocat in locul lui Nicusor Bancu (accidentat)

Fundasul Nicusor Bancu, jucator convocat initial de Cosmin Contra, a suferit o leziune musculara la nivelul coapsei stangi in partida disputata de Universitatea Craiova cu FC Voluntari si, in urma investigatiilor medicale de sambata, s-a stabilit ca nu va fi apt pentru meciurile echipei nationale cu Spania si Malta, informeaza FRF.

Partida Romania - Spania va fi arbitrata de Deniz Aytekin

Arbitrul german de origine turca Deniz Aytekin va conduce meciul dintre nationalele de fotbal ale Ro.

Un german arbitreaza Romania - Spania

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020.

EURO 2020 Primaria a bagat inca 240.000 de euro in iarba

Arena Nationala are un gazon nou, care a costat 240. 000 de euro. De la inaugurarea arenei, gazonul a reprezentat marea problema a acestui frumos si foarte scump stadion. La meciul de debut gazonul a fost un dezastru, iar ulterior a fost inlocuit de mai multe ori, pe bani grei, fiind testate mai multe solutii tehnice astfel incat iarba sa reziste cat mai mult.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )