Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Anglia, Franta, Portugalia si Turcia (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Anglia, Franta, Portugalia si Turcia (Rezultatele serii)

Reprezentativele Frantei, Angliei, Portugaliei si Turciei au obtinut, sambata seara, victorii in preliminariile Campionatului European din 2020. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Rezultatele serii - Suedia si Norvegia, victorioase in grupa Romaniei; Italia s-a impus in Armenia (scor 3-1)

Joi au avut loc primele partide din etapa a cincea a preliminariilor Euro 2020. in Grupa Romaniei, Suedia s-a impus in deplasare in fata Insulelor Feroe, scor 4-0, in timp ce Norvegia a castigat pe teren propriu cu Malta, scor 2-0. in Grupa J, Italia a invins-o pe Armenia, scor 3-1, si are punctaj maxim dupa cinci jocuri disputate. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi in preliminariile Euro 2020.

Euro 2020, preliminarii: Remiza intre Suedia si Norvegia, in grupa Romaniei Grecia, egal cu Liechtenstein (Rezultatele serii)

Duminica au avut loc primele partide din etapa a sasea a preliminariilor Euro 2020. in Grupa Romaniei, Suedia si Novergia au terminat la egalitate, scor 1-1 rezultat foarte bun pentru tricolori), in timp ce Spania a castigat pe teren propriu cu Insulele Feroe, scor 2-0. in Grupa J, Italia a invins-o pe Finlanda in deplasare, scor 2-1, si are punctaj maxim, iar Liechtenstein a obtinut prima remiza 1-1 cu Grecia, in deplasare).

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania (21:45) Un stadion arhiplin si sperante la un rezultat pozitiv

Ziua cea mare a sosit. Romania se afla in fata celui mai important test din campania de calificare pentru Euro 2020. Duelul cu Spania se disputa de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata unor tribune arhipline. Cosmin Contra este convins ca elevii sai le pot pune probleme ibericilor si spera la un rezultat pozitiv in fata triplei campioane europene: intotdeauna le transmit jucatorilor ca vreau sa castig. Trebuie sa facem un meci perfect din punct de vedere tactic si fizic. Partida va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Rezultatele serii - Germania, invinsa de Olanda pe teren propriu (scor 4-2)

Selectionata Germaniei a fost invinsa de Olanda cu scorul de 4-2, pe teren propriu, vineri seara, in preliminariile EURO 2020 la fotbal.

Euro 2020, preliminarii: Meciul Romania vs Malta va fi condus de o brigada din Croatia

Meciul Romania - Malta, programat, duminica, de la ora 19. 00, in preliminariile Euro-2020, va fi arbitrat de o brigada din Croatia, avandu-l la centru pe Duje Strukan.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Malta (de la ora 19:00) - Victoria, obligatorie

Ajunsa pe locul patru in Grupa F, misiunea Romaniei este una clara in urmatoarele partide din cadrul preliminariilor Campionatului European: cel putin patru victorii consecutive. Primul pas: Malta. Partida de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti incepe de la ora 19:00 si poate fi urmarita in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Romania Malta 1-0, in preliminariile Euro 2020. Golul lui Puscas tine vie speranta calificarii. Rezumat VIDEO

Romania a invins Malta cu scorul de 1-0, in runda cu numarul 6 din grupa F, in preliminariile pentru Euro 2020. Golul victoriei a fost marcat de Puscas in minutul 46. Prin acest rezultat, Romania urca pe locul 3 in grupa, cu 10 puncte, la egalitate cu Suedia, care e pe 2 dar urmeaza sa .

Vai de Malta noastra! in preliminariile Euro 2020,Romania se chinuie groaznic cu o echipa din lumea a treia a fotbalului

In preliminariile Euro 2020, Romania a castigat greu la Ploiesti, scor 1-0, dar a terminat meciul in corzi, fiind dominata de echipa din Malta.

Cine transmite la TV meciul Romania Malta, din preliminariile Euro 2020

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei joaca impotriva reprezentativei similare a Maltei, duminica, 8 septembrie 2019, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Meciul este transmis de postul de televiziune Pro TV si poate fi urmarit online in format live video si text. Pro TV transmite .

Preliminariile Euro-2020: Anglia a spulberat Bulgaria, scor 4-0

NationalaAngliei a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, selectionata Bulgariei, intr-un meci din preliminariile Euro 2020. Golurile au fost marcate de Harry Kane 24, 50.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )