Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu se roaga de Dragnea si PSD sa nu arunce in aer cea mai buna perioada prin care trece economia Romaniei cu dezmatul cheltuielilor de la buget

Economia Romaniei creste peste cele mai optimiste asteptari, iar aceasta crestere nu vine numai din consum, ci si din industrie, care a creat cele mai multe locuri de munca din decembrie pana mai:.

Cea mai mare tranzactie din istorie in Romania a picat inainte de a fi semnata

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, si dezvoltatorul AFI Europe au anuntat duminica decizia de a anula tranzactia de vanzare a trei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business.

Business report: Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania; De la pompa la priza - agenda unei revolutii: Suprematia motoarelor electrice depinde de reglementari si de progresele tehnice; Totul despre vou

Romanii au ajuns sa faca mai multa bere decat italienii, suntem aproape de cehi. In prima zi de vineri din. Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni. Mai mult de 36% din turistii care au.

Utile: Cea mai mare greseala a fumatorului care creste riscul de cancer la plamani; 8 sfaturi pentru a te hrani corect pe canicula; Cum sa-ti pastrezi creierul in cea mai buna forma.

7 lucruri care pot declansa boala Alzheimer. Boala Alzheimer este una. Cum ajungem sa uitam de noi si sa pierdem controlul asupra propriei persoane. In epoca moderna, devine tot mai.

FOTO Un secol de la cea mai mare batalie din Primul Razboi Mondial. La Marasesti s-a rostit pentru prima data Pe aici nu se trece!

Batalia de la Marasesti, care a inceput pe 6 august 1917, a fost cea mai importanta operatiune militara desfasurata de Armata Romana in timpul Primului Razboi Mondial.

Cea mai scurta sedinta din istoria Parlamentului: Cum se chinuie Florin Iordache sa explice situatia bizara in care s-a ajuns (VIDEO)

Convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru adoptarea ordonantelor de urgenta emise de Guvern vineri s-a terminat cu un scandal urias deoarece nu a reusit sa se intruneasca cvorumul.

Compania Trafigura, cea mai buna oferta la licitatia internationala de la Cupru Min Abrud. Vanzatorul a cerut oferte imbunatatite

Compania miniera Cupru Min Abrud este foarte aproape de a schimba partenerul de afaceri caruia ii vinde concentratul de cupru extras din cariera de la Rosia Poieni. Reprezentantii societatii au finalizat prima etapa a licitatiei internationale privind vanzarea unei cantitati de 80. 000 de tone de concentrat in urmatorii doi ani.

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii.

Avans de 2,55% pentru actiunile Bursa de Valori Bucuresti

Primele trei locuri in topul actiunilor cu cea mai buna evolutie de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultima saptamana perioada 28 iulie-4 august) sunt ocupate de companii ce activeaza in industria aeronautica.

Cea mai mare intalnire a sasilor din Transilvania are loc la Sibiu: Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment (VIDEO)

La Sibiu a inceput vineri cea mai mare intalnire de dupa 1990 a sasilor din Transilvania, eveniment la care va participa sambata si presedintele Klaus Iohannis, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )