Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai tanara femeie pilot a unui Boeing 777

A deveni pilot este departe de a fi usor, dar sa depasesti stereotipurile de gen si sa devii o femeie pilot este si mai greu. Acest lucru nu a oprit-o pe indianca Anny Divya din drumul ei spre succes. Divya, in varsta de treizeci de ani, este acum cel mai tanar comandant de sex feminin al unei aeronave Boeing 777 din lume.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

Armata Romana, test cu una dintre cele mai distructive arme din lume

In Romania a fost testata recent prima arma termobarica creata de cercetatori din Armata Romana. La impact, presiunea uriasa si caldura de peste 2. 000 de grade nu dau nicio sansa.

Cea mai mare tranzactie din istorie in Romania a picat inainte de a fi semnata

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, si dezvoltatorul AFI Europe au anuntat duminica decizia de a anula tranzactia de vanzare a trei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business.

Business report: Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania; De la pompa la priza - agenda unei revolutii: Suprematia motoarelor electrice depinde de reglementari si de progresele tehnice; Totul despre vou

Romanii au ajuns sa faca mai multa bere decat italienii, suntem aproape de cehi. In prima zi de vineri din. Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni. Mai mult de 36% din turistii care au.

7 august in istorie: S-a nascut cea mai celebra femeie - spion a lumii. Germania ocupa Alsacia si Lorena

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 7 august .

VIDEO Cea mai atipica plaja din lume: toamna devine rosie si e casa pentru peste 500 de specii de pasari si animale

In nord-estul Chinei se afla una dintre cele mai mari zone umede din lume care ofera toamna o priveliste de neuitat: plantele din estuar devin rosii, motiv pentru care locul e cunoscut turistilor sub numele Panjon Red Beach/Plaja Rosie Panjin.

Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Apple a si supravietuit intr-o competitie acerba aproape 40 de ani, a si devenit cea mai valoroasa companie din lume. E in parte un miracol, atat cat permite tehnologia si economia, dar si inspiratie. Apple, pe scurt, e un startup pornit in garaj, care valoreaza astazi peste 158 de miliarde de dolari a ajuns [].

FOTO Un secol de la cea mai mare batalie din Primul Razboi Mondial. La Marasesti s-a rostit pentru prima data Pe aici nu se trece!

Batalia de la Marasesti, care a inceput pe 6 august 1917, a fost cea mai importanta operatiune militara desfasurata de Armata Romana in timpul Primului Razboi Mondial.

Cea mai scurta sedinta din istoria Parlamentului: Cum se chinuie Florin Iordache sa explice situatia bizara in care s-a ajuns (VIDEO)

Convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru adoptarea ordonantelor de urgenta emise de Guvern vineri s-a terminat cu un scandal urias deoarece nu a reusit sa se intruneasca cvorumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )