Libnet.ro
UNICEF

09:45

Euro, in cel mai important declin saptamanal din ultimele 19 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro, in cel mai important declin saptamanal din ultimele 19 luni

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat usor vineri, pe pietele externe, raportat la un cos de valute globale, redresandu-se dupa ce, in dimineata aceleiasi zile, a consemnat cursul minim al ultimelor doua saptamani fata de dolar, in conditiile in care, joi, Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa reduca stimulentele monetare. in plus, saptamana trecuta, banca centrala americana Federal Reserve) a decis sa majoreze dobanda cheie, ceea ce a stimulat evolutia monedei SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Draghia a donat in direct premiul de la Exatlon: Cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi FOTO

Vladimir Draghia, castigatorul primei editii Exatlon Romania si-a tinut promisiunea si a donat premiul de 100. 000 de euro asociatiei MagiCamp, in direct la o emisiune Kanal D.

Vladimir Draghia a donat, in direct, premiul de la Exatlon: Cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi FOTO

Vladimir Draghia, castigatorul primei editii Exatlon Romania si-a tinut promisiunea si a donat premiul de 100. 000 de euro asociatiei MagiCamp, in direct la o emisiune Kanal D.

Cel mai important producator roman de vopsele, preluat de o companie olandeza cu venituri de 10 MILIARDE de EURO

Producatorul olandez de lacuri si vopsele AkzoNobel a anuntat ca a intrat intr-un acord depreluareintegrala aactiunilorcompaniei Fabryo Corporation, cea care produce vopselele Savana,.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Suntem informati ca cel mai important fizician al lumii a fost rasist

The Guardian,Le Figaro,Haaretzsi mai toata presa buna a lumii anunta zilele acestea o stire soc: Albert Einstein a fost rasist! Cei de laThe New York Timessunt mai nuantati: doar cand calatorea.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

HOROSCOP. Zodiile care se indragostesc cel mai usor

Cand vine vorba despre dragoste, unii dintre noi au nevoie de putin mai multa convingere decat altii. Dar sunt si cei care se bucura sa plonjeze direct in romantism. Acestea sunt semnele zodiacale care se.

CUTREMUR la EXATLON: Relatie BOMBA intre cel mai popular RAZBOINIC si o cunoscuta vedeta TV! Nu au mai ascuns NIMIC

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon este Stefan Floroaica, in varsta de 25 de ani. Concurentul a primit dupa eliminare numeroase mesaje surpriza de la multe fane, printre care se numara si Iuliana de.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )