Libnet.ro
UNICEF

21:00

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

România Liberă România Liberă,
Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Lira sterlina a urcat, vineri, pana la cel mai ridicat curs din ultimele doua luni fata de dolar, inregistrand, totodata, cel mai important avans in randul valutelor majore, in urma alegerilor de joi, din Marea Britanie, in care conservatorii au obtinut o victorie surprinzatoare.

Euro a atins maximul din ultimele trei luni in raport cu dolarul

Euro a atins, azi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, potrivit Reuters.

Eden Hazard, cel mai bun jucator din Premier League si dupa Asociatia jurnalistilor sportivi

Belgianul Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League in acest sezon de catre Asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, al doilea premiu ce va intra in posesia mijlocasului echipei.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Coface: 70% dintre companiile din regiunea Asia-Pacific au inregistrat plati restante in 2014

In cadrul studiului anual realizat de Coface pentru regiunea Asia-Pacific au fost chestionate 2. 695 de companii din cadrul a opt economii, iar 70% dintre companiile intervievate au inregistrat plati restante in 2014 - cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata un comunicat remis azi redactiei.

Euro s-a apreciat la 4,4594 lei, maximul ultimelor 3 luni si jumatate

Euro s-a apreciat, ieri, fata de leu, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand cel mai mare curs din ultimele trei luni si jumatate, de 4,4594 lei/euro, in crestere cu 1,06 bani fata de sedinta de luni.

Experti: Urmeaza fenomene meteo PUTERNICE si va fi CEL MAI CALDUROS AN DIN ISTORIE

O crestere semnificativa in temperatura apei din Oceanul Pacific va avea un efect major asupra climei in toata lumea in urmatorele luni, avertizeaza expertii australieni. Meteorologii din Australia.

C.H.I.P, cel mai ieftin computer din lume, la doar 9$

Un nou proiect Kickstarter atrage atentia un computer portabil ce poate fi folosit pentru multimedia, jocuri retro dar si procese tip Word, ce are pretul de 9$.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )