Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa decizia BCE privind programul de achizitii de obligatiuni

B1 B1,
Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa decizia BCE privind programul de achizitii de obligatiuni

Euro a scazut, joi, la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa ce Banca Central Europeana BCE) a decis extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, noteaza MarketWatch. in lu. continuă pe B1

Euro a scazut la MINIMUL ultimilor 11 ani fata de dolar

Euro a scazut joi la minimul a peste 11 ani fata de dolar, dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, informeaza MarketWatch. Banca Centrala.

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar dupa decizia BCE

ACTUALIZARE 17:52 Euro a scazut azi la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, transmite site-ul MarketWatch. * BCE a mentinut dobanda de politica monetara la minimul record de 0,05% * Lagarde: Programul BCE de relaxare cantitativa isi arata deja efectele.

Euro, la cursul minim al ultimilor 11 ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a continuat sa scada vineri, pe pietele externe, ajungand la cursul minim al ultimilor 11 ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) privind o eventuala lansare a relaxarii cantitative n. r. achizitii masive de obligatiuni suverane).

Euro scade la minimul ultimilor 11 ani in urma anuntului BCE

Euro a scazut la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, relateaza MarketWatch, scrie Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )