Libnet.ro
UNICEF

17:30

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar dupa decizia BCE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar dupa decizia BCE

ACTUALIZARE 17:52 Euro a scazut azi la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, transmite site-ul MarketWatch. * BCE a mentinut dobanda de politica monetara la minimul record de 0,05% * Lagarde: Programul BCE de relaxare cantitativa isi arata deja efectele. continuă pe Ziarul Bursa

Euro a scazut la MINIMUL ultimilor 11 ani fata de dolar

Euro a scazut joi la minimul a peste 11 ani fata de dolar, dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, informeaza MarketWatch. Banca Centrala.

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa decizia BCE privind programul de achizitii de obligatiuni

Euro a scazut, joi, la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa ce Banca Central Europeana BCE) a decis extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, noteaza MarketWatch. in lu.

Euro, la cursul minim al ultimilor 11 ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a continuat sa scada vineri, pe pietele externe, ajungand la cursul minim al ultimilor 11 ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) privind o eventuala lansare a relaxarii cantitative n. r. achizitii masive de obligatiuni suverane).

Euro scade la minimul ultimilor 11 ani in urma anuntului BCE

Euro a scazut la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, relateaza MarketWatch, scrie Mediafax .

Comisioanele obtinute de banci din consultanta - la nivelul maxim al ultimilor sapte ani

Comisioanele obtinute de bancile de investitii au crescut, anul trecut, pana la nivelul maxim al ultimilor sapte ani, insumand 90,1 miliarde de dolari, in principal in baza tranzactiilor din Asia de Nord si Europa de Sud.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )