Libnet.ro
UNICEF

07:30

EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

România Liberă România Liberă,
EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

Romanii considera ca nivelul coruptiei din tara a crescut in ultima perioada. Astfel, 67% dintre conationalii nostri, care au raspuns chestionarului pentru cel mai recent Eurobarometru privind coruptia din statele membre ale UE, au confirmat acest lucru. Paradoxal, la capitolul perceptie in ceea ce priveste cresterea nivelului coruptiei, Romania este depasita de Slovenia 74% dintre respondenti), Cipru 73%), Cehia 70%) si Portugalia 68%). Tarile europene cele mai afectate de coruptie, asa . continuă pe România Liberă

EUROBAROMETRU: Romania, in top zece cele mai corupte tari europene.

Romania si Bulgaria sunt singurele tari ale UE care sunt monitorizate in ceea ce priveste nivelul coruptiei, prin intermediul Mecanimului de Cooperare si Verificare. Asta nu inseamna ca in UE exista zone libere de coruptie. UE pierde anual 120 de miliarde din cauza coruptiei, a declarat luni, Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Afaceri Interne, prezentand primul raport al Executivului comunitar privind coruptia in UE. Aceasta a aratat ca multe companii fac afaceri bune utilizand .

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Cele mai multe locuri de munca, in Bucuresti si Cluj.

Aproape 10. 500 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti, Cluj, Arad si Prahova, conform Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), relateaza Mediafax. Citeste si: Germania cauta ospatari si bucatari romani Cele mai multe oferte de munca sunt in Bucuresti 1. 071) si in judetele: Cluj 1. 756), Arad 609), Prahova 606), Sibiu 555), Brasov 518), Harghita 399), Timis 391) si Satu Mare 374). Judetele cu cele mai putine .

Cele mai creative CV-uri de pana acum

Pe o piata a muncii suprasaturate, fiecare detaliu in plus conteaza. La asta s-au gandit si oamenii cu cele mai impresionante CV-uri cand si-au trimis portofoliul intr-o maniera diferita de cea a multimii. Pot servi drept inspiratie pentru viitoarele incercari, macar in ideea ca diferit nu inseamna mai rau, dimpotriva.

7.000 de locuri de munca disponibile prin ANOFM. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii medii

Aproape 7. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind disponibile pentru persoanele cu studii medii.

La ce se uita prima oara romanii cand cumpara o masina. Iata cele mai importante aspecte luate in calcul

Cand isi cumpara o masina, romanii nu prea sunt interesati de siguranta pe care le-o ofera automobilul, arata cele mai recente studii. in schimb, primele aspecte pe care le iau in calcul sunt: consumul,.

Lipsa dorintei sexuale - cele mai intalnite cauze si ce ar trebui sa faci

Problemele aparute in relatia cu partenerul sunt printre primele cauze ale lipsei dorintei sexuale. Pentru femei, sentimentul de apropiere este o parte importanta a dorintei. Pentru ambele sexe certurile, comunicarea proasta, senzatie de tradare sau alte probleme legate de incredere pot duce la lipsa dorintei sexuale. Daca iti este tot mai greu sa comunici cu partenerul si sa te descurci singur poti apela la un consilier pentru cupluri.

Cele mai interesante modificari aduse de noile Coduri penale

Arestul la domiciliu, introducerea sistemului zilelor amenda, eliminarea pedepselor pentru minori si acordul de recunoastere a vinovatiei se numara printre modificarile aduse in sistemul judiciar odata cu intrarea in vigoare, la 1 februarie, a noului.

Cele mai bune roluri ale lui Leonardo DiCaprio

Ultimul rol al lui Leonardo DiCaprio, excentricul Jordan Belfort, agent de brocheraj la Stratton Oakmont care a produs pagube de milioane de dolari americanilor simpli, dar si bursei de pe Wall Street, a adus in discutie o tema mai vechea abordata atat de fani, cat si de criticii de film: talentul deosebit al actorului care de mai bine de doua decenii depune o munca impresionanta si, totusi, nu reuseste sa cucereasca un Premiu Oscar.

Cele mai bune dobanzi la depozitele in lei: bancile unde mai poti primi peste 4%

Dobanzile in lei la depozite au inceput sa coboare puternic inca de acum un an, bancile fiind fortate de politica monetara practicata de BNR sa isi ajusteze dobanzile acordate deponentilor. Totusi, bancile nou intrate pe piata si cele de talie mai mica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )