Libnet.ro
UNICEF

23:45

EuroGsm: romanii, dispusi sa plateasca mai mult pentru pachete telecom integrate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
EuroGsm: romanii, dispusi sa plateasca mai mult pentru pachete telecom integrate

Potrivit EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul telecom, in 2013 a crescut cererea de pachete de date mobile, precum si cererea de servicii de televiziune, disponibile atat pe TV cat si pe terminalele inteligente. Oficialii companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: Romanii care cumpara online folosesc smartphone-urile mai mult pentru informare decat pentru achizitii

In jur de 42% dintre romanii care cumpara online se informeaza de pe smartphone-uri cu privire la achizitiile pe care vor sa le faca, fata de 35% anul trecut, conform unui studiu realizat de compania de cercetare de marketing Daedalus Millward Brown in.

Cretu: Becali nu a facut rau Romaniei in Parlamentul European, mai mult rau a facut Monica Macovei

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, la Timisoara, ca Gigi Becali si-a facut treaba in Parlamentul European si nu a facut rau Romaniei, in timp ce mai mult rau a facut Monica Macovei,.

Ministrul Pavel Filip: Oficiile iS Registru ar putea lucra cu doua-trei ore mai mult

Ministrul Tehnologiei Informatiilor si Comunicatiilor, Pavel Filip, a declarat pentru Europa Libera ca numarul de solicitanti de pasapoarte biometrice este in crestere si s-ar putea ajunge la situatia extinderii programului de lucru, pentru a putea face fata solicitarilor.

VIRALUL ZILEI: Coca Cola vs. PG. 'Povestea' din spatele unei reclame. Care iti place mai mult? [VIDEO]

Reclamele spun in general povesti, povesti facute in special sa vanda produse sau servicii. Unele reclame au idei geniale, altele sufera la acest capitol. Publicatia Ad Age a incercat sa gasesca cea mai buna reclama care promoveaza un anumit produs si.

Atentie! Evita aceste produse cu mai mult de 25 ingrediente

Cu totii incercam sa mancam cat mai aproape de ce ne recomanda nutritionistii: legume si fructe proaspete, fara prajeli si grasimi. Insa din cand in cand mai dam iama la raftul de semipreparate si alegem o.

Conditii de licentiere mai dure pentru agentiile de turism.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) va propune ministerului de resort cateva schimbari care sa aduca piata de calatorii din Romania pe coordonate europene, printre care si licentierea agentiilor, a declarat, pentru Agerpres, Lucia Morariu, presedintele ANAT. ,,Membrii ANAT au adoptat o serie de hotarari vizavi de modul in care se acrediteaza, se licentiaza agentiile de turism. In acest sens, am fost de acord ca este cazul sa inasprim conditiile de licentiere in turism .

Capacitatea de a genera venituri, cea mai importanta pentru banci

Capacitatea bancilor sa genereze venituri a devenit cel mai important element la care se uita analistii, dupa ce, in ultimii ani, cea mai mare atentie a primit-o capacitatea de acoperire cu provizioane a creditelor neperformante non performing loans - NPL), potrivit presedintelui executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )