Libnet.ro
UNICEF

16:15

EuroGsm si WatchShop.ro intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
EuroGsm si WatchShop.ro intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%

EuroGsm , unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul telecom, va organiza, pentru al treilea an consecutiv, campania Black Friday, atat in magazinele din retea, cat si online. Astfel, in perioada 21 23 noiembrie 2014, retailerul va include. continuă pe Wall-Street Ro

Mobexpert si-a anuntat participarea la Black Friday cu reduceri de pana la 50%

Mobexpert va participa anul acesta la campania Black Friday, in perioada 21-23 noiembrie, cand hipermagazinele grupului ofera clientilor reduceri de pana la 50% pentru sute de produse, mobilier si decoratiuni.

Black Friday 2014: Market Online anunta reduceri de pana la 75%

MarketOnline. ro a pregatit preturi speciale pentru campania Black Friday 2014 in Romania si ii va surprinde din nou pe utilizatori cu reduceri semnificative pentru produse electrocasnice, electronice si ITC. Black Friday a devenit deja o traditie in randul romanilor, iar multi dintre acestia prefera sa astepte pana in luna noiembrie pentru a-si achizitiona gadget-uri, produse electrocasnice si multimedia sau orice alte obiecte pe care si le doresc. Asa se preconizeaza si Black Friday 2014. La fel ca si in editiile [].

Peste 100.000 de carti la reducere de Black Friday

Toti clientii din campania Black Friday 2014 vor beneficia de o reducere surpriza comunicata in ziua de 21 noiembrie, reducere ce se va aplica pentru toate comenzile plasate pe Libris. ro in luna cadourilor. in plus, toate comenzile cu livrare in Romania vor fi expediate fara taxe de transport, Libris. ro fiind singura librarie online Romania unde transportul este gratuit permanent, indiferent de valoarea comenzii plasate.

Black Friday 2014 la EuroGSM: cele mai cautate vor fi telefoanele de 5 inci si tabletele de 8 inci

Black Friday 2014 ajunge si la EuroGSM, dar dureaza timp de trei. in perioada 21 23 noiembrie 2014, retailerul va include in oferta telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi reduse cu pana la 75%. Pentru Black Friday 2014, clientii EuroGSM care se aboneaza la newsletter pana in data de 19 noiembrie vor primi oferta de Vinerea Neagra pe mail cu 24 de ore inainte de inceperea campaniei. Printre produsele EuroGSM de Black Friday se numara smartphone-uri si [].

Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%

ALTEX, cel mai mare retailer electro - IT din Romania, da startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele ALTEX si pe www. altex. ro. incepand de joi, 13 noiembrie, clientii se vor bucura de reduceri de pana la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile.

Black Friday 2014: Altex ofera reduceri de pana la 70%

Black Friday2014 este din ce in ce mai aproape, iar Altex este printre magazinele care deja au inceput sa ofere reduceri importante la numeroase produse. Altex este unul dintre primele lanturi de magazine care intra in spiritul Black Friday 2014, iar de maine, 13 noiembrie, vor incepe reducerile tipice acestei perioade. Altex este unul dintre cei mai mari retailerielectro-IT din Romania, iar clientii lor vor avea acces la peste 1000 de produse reduse. Dintre acestea fac parte televizoarele, laptopurile, tabletele, [].

Black Friday 2014 la F64: la ce vor avea reduceri pasionatii de fotografie

Black Friday 2014 vine si la F64. incepand de vineri 21 noiembrie pana duminica 23 noiembrie, F64 porneste campania pentru Vinerea Neagra. Black Friday 2014 aducereduceri la F64 la peste 350 de produse, in 2013 avand aproximativ 300, si anunta stocuri de 25. 000 de bucati si prelungirea programului, magazinul fiind deschis si duminica, 23 noiembrie, intre orele 10. 00 si 18. Anul trecut, F64 a vandut de 9 milioane de lei in timpul primei campaniei de Black Friday, iar anul acesta [].

Black Friday 2014: FloriDeLux, CIT Group si Libris anunta reduceri consistente

Aproape orice produse vor putea fi cumparate de Black Friday in 2014, si cele mai recente anunturi ale companiilor vin sa ateste acest lucru. FloriDeLux. ro , in raspuns la intrebarile WALL-STREET. ro, au confirmat de asemenea prezenta in campania de.

De Black Friday 2014, eMAG si-a anuntat planurile: vinde din nou masini si vor fi reduceri de zeci de milioane de lei

Black Friday 2014 va porni pe 21 noiembrie cu eMAG. Vor mai fi si alte magazine care vor participa, dar iata ce a pregatit cel mai mare din Romania.

Black Friday e mare, dar nu in China: Cel mai mare eveniment de reduceri e unul de care n-ai auzit

Black Friday 2014 debuteaza in Romania pe 21 noiembrie, iar in Statele Unite ale Americii pe 28 noiembrie, dar acest eveniment originar american este intrecut de ceea ce chinezii fac anual pe 11 noiembrie. Black Friday 2014, ca toate celelalte, este adaptata de fiecare tara dupa cum doreste. Chinezii insa au o sarbatoare si mai mare, derulata pe 11 noiembrie, care aduce vanzari de miliarde de dolari si venituri imense pentru Alibaba, magazinul online care a transformat-o intr-un fenomen. Singles [].

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )