Libnet.ro
UNICEF

11:01

Europa League: FC Botosani, posibil duel cu Tottenham - Cu cine ar putea evolua FCSB si CFR Cluj

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FC Botosani, posibil duel cu Tottenham - Cu cine ar putea evolua FCSB si CFR Cluj

Marti a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a partidelor din turul trei preliminar al Europa League. in cazul in care vor trece de Topola, respectiv KF Shkendija, FCSB si FC Botosani au aflat cu cine ar putea evolua in urmatorul tur al competitiei. Moldovenii nu au avut deloc noroc: posibil duel cu Tottenham, formatie pregatita de Jose Mourinho. continuă pe Hotnews

Europa League: Tragere la sorti - Pe cine ar putea intalni FCSB si FC Botosani

FCSB va fi cap de serie la tragerea la sorti a meciurilor din turul al doilea preliminar al Europa League si va avea ca adversara una dintre echipele OFI Creta Grecia), Teuta Albania) si Backa Topol Serbia), potrivit grupelor anuntate de UEFA.

Botosani - Tottenham, in preliminariile Europa League! Jose Mourinho, asteptat in Moldova pentru un meci de vis

Calificata in turul 2 al Europa League, FC Botosani si-ar aflat adversara din turul 3, in cazul in care va trece de macedonenii de la Skendija. Tottenham Hotspur ar urma sa faca deplasarea in Moldova, daca.

Europa League: Adversara din Serbia pentru FCSB - Cu cine se va duela FC Botosani

Luni a avut loc tragerea la sorti a partidelor din turul II preliminar al Europa League, iar FCSB se va duela cu o formatie din Serbia.

Tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar din Europa League. Adversare din Balcani pentru FCSB si Botosani

FCSB si FC Botosani au aflat, luni, cu cine vor juca in turul 2 preliminar din Europa League. 92 de echipe sunt implicat in aceasta runda de calificare.

FCSB, CFR Cluj si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Mourinho vine in Romania!

FCSB, FC Botosani si CFR Cluj si-au aflat marti adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Primele doua vor juca pe propriul teren, iar ardelenii in deplasare. Meciurile vor avea loc pe 24 septembrie, intr-o singura mansa. FC Botosani va avea un meci de gala in cazul in care va trece de macedonenii de .

FCSB si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Europa League

FCSB si FC Botosani si-au aflat luni adversarele din turul 2 preliminar al Europa League. A fost o tragere norocoasa pentru ambele echipe, mai ales pentru moldoveni. Asta pentru ca vor avea ocazia sa joace pe propriul teren, iar adversarul nu este deloc de speriat. Chiar daca FC Botosani nu a fost pe lista capilor .

DigiSport: inca un ghinion pentru CFR Cluj! A ratat sansa sa joace direct in play-off-ul Europa League

CFR Cluj va juca in turul 3 preliminar al Europa League, dupa ce a fost eliminata in runda secunda a calificarilor Champions League de Dinamo Zagreb, scor 2-2 5-6, dupa loviturile de departajare).

Norocul a ocolit-o pe CFR Cluj. Campioana Romaniei rateaza promovarea direct in playoff-ul Europa League

Doua dintre cele zece campioane nationale eliminate in turul 2 preliminar al Champions League au avut avut sansa avansarii directe in playoff-ul Europa League.

FC Botosani il poate aduce in Romania pe Mourinho. Ghinion pentru CFR Cluj si norocul cunoscut pentru FCSB

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru turul 3 preliminar al Europa League, faza a competitiei unde o avem deja calificata pe CFR Cluj, echipa ajunsa aici dupa eliminarea suferita in turul 2 preliminar din Champions League. FC Botosani si FCSB ar juca pe teren propriu daca trec de turul 2 preliminar in Europa League.

Europa League: Campioana CFR Cluj afla marti numele adversarei din turul trei preliminar

CFR Cluj isi afla, marti, de la ora 14:00, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, la tragerea la sorti de la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )