Libnet.ro
UNICEF

14:30

Europa League: Cum arata urnele pentru tragerea la sorti - Posibilele adversare ale CFR-ului

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Cum arata urnele pentru tragerea la sorti - Posibilele adversare ale CFR-ului

CFR Cluj va fi in urna a doua, cea a echipelor care nu sunt cap de serie, la tragerea la sorti a 16-imilor Europa League. Tragerea la sorti va avea loc luni, de la ora 14. 00, la Nyon. continuă pe Hotnews

Posibilii adversari pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League

Luni va avea loc tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala in Europa League, faza a competitiei in care a ajuns si campioana Romaniei, CFR Cluj.

Franta fara echipa in 16-imile Europa League dupa opt ani

Nicio echipa din Hexagon nu va evolua in faza eliminatorie a Europa League pentru prima data din sezonul 20112012.

Lista posibililor adversari pentru CFR Cluj, in 16-imile Europa League. Cand isi vor afla ardelenii programul

Dupa ce si-a asigurat prezenta in primavara europeana, CFR Cluj urmeaza sa isi afle adversara din 16-imile Europa League.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Celtic, in ultima etapa din grupa E in Europa League

CFR Cluj Celtic este duelul in urma caruia echipa antrenata de Dan Petrescu poate obtine calificarea in primavara europeana. Partida din ultima etapa a grupei E din Europa League se joaca joi, de la ora 19:55 si este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus. Vezi meciul .

Europa League: Arsenal, Ludogoret si CFR Cluj, printre ultimele echipe calificate in 16-imi; Borussia Monchengladbach, eliminata (Rezultatele serii)

Faza grupelor Europa League s-a incheiat joi, iar cea mai mare surpriza a serii a fost furnizata de Istanbul Basaksehir Turcia), care a invins-o pe Borussia Monchengladbach liderul din Bundesliga), scor 2-1, si a eliminat-o din competitie. Printre ultimele echipe calificate in 16-imi se afla Arsenal, AS Roma, Ludogoret, CFR Cluj, Eintracht Frankfurt, FC Porto sau Rangers.

Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League

Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul Dan Petrescu dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Celtic 2-0) in ultima etapa a grupelor Europa League. Un succes care a consfintit calificarea campiaoanei Romaniei in primavara europeana, faza saisprezecimilor de finala.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic (19:55) Punctul care aduce primavara

CFR ramane la un punct distanta de primavara Europa League, campioana Romaniei avand doua variante din trei contra celor de la Celtic Glasgow. Dan Petrescu a vorbit despre marele meci intr-o conferinta de presa, iar acesta a subliniat urmatoarele: Daca nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. Meciul din Gruia va incepe la ora 19:55, va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

CFR Cluj a invins-o pe Celtic Glasgow cu 2-0 si s-a calificat in saisprezecimile Europa League

Calificare magnifica pentru CFR Cluj in primavara europeana.

Dan Petrescu, doar cuvinte de lauda la adresa adversarei din Europa League: Ar castiga Liga I si cu a treia echipa

In cadrul conferintei de presa, dinaintea meciului CFR Cluj - Celtic Glasgow, Dan Petrescua laudat adversara sa dinEuropa League.

Surprize in LC: Inter, executata de pustii Barcelonei, rateaza optimile. Razvan Marin a cazut cu Ajax de pe locul 1 in grupa, in Europa League

Surprize de proportii, marti, in Liga Campionilor! Inter Milano a ratat calificarea in optimi, invinsa pe teren propriu de o garnitura B a Barcelonei, cu goluri marcate de un debutant si de un un pusti de doar 17 ani, devenit cel mai tanar marcator din istoria competitiei. De asemenea, Ajax, echipa lui Razvan Marin, aflata pe primul loc in Grupa H inaintea ultimei runde, cu 10 puncte, a pierdut trenul pentru optimi, cedand la limita cu Valencia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )