Libnet.ro
UNICEF

01:05

Posibilii adversari pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League

Online Sport Online Sport,
Posibilii adversari pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League

Luni va avea loc tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala in Europa League, faza a competitiei in care a ajuns si campioana Romaniei, CFR Cluj. continuă pe Online Sport

Lista posibililor adversari pentru CFR Cluj, in 16-imile Europa League. Cand isi vor afla ardelenii programul

Dupa ce si-a asigurat prezenta in primavara europeana, CFR Cluj urmeaza sa isi afle adversara din 16-imile Europa League.

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj

CFR Cluj primeste vizita scotienilor de la Celtic Glasgow, in ultimul meci din grupele Europa League.

CFR Cluj a invins-o pe Celtic Glasgow cu 2-0 si s-a calificat in saisprezecimile Europa League

Calificare magnifica pentru CFR Cluj in primavara europeana.

Asa am trait CFR Cluj - Celtic

CFR Cluj - Celtic a fost live text in aceasta pagina, joi seara, de la ora 19:55. Campioana Romaniei avea nevoie de o remiza pentru calificarea in 16-imile Europa League.

Prime consistente pentru fotbalistii de la CFR Cluj in cazul obtinerii calificarii in primavara europa: Cat vor incasa fotbalistii lui Dan Petrescu pentru un rezultat bun cu Celtic

CFR Cluj disputa joi seara meciul decisiv pentru calificarea in saisprezecimile Europa League impotriva scotienilor de la Celtic Glasgow. Campioana Romaniei are nevoie de un egal pentru a fi sigura de.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Celtic, in ultima etapa din grupa E in Europa League

CFR Cluj Celtic este duelul in urma caruia echipa antrenata de Dan Petrescu poate obtine calificarea in primavara europeana. Partida din ultima etapa a grupei E din Europa League se joaca joi, de la ora 19:55 si este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus. Vezi meciul .

Europa League: Arsenal, Ludogoret si CFR Cluj, printre ultimele echipe calificate in 16-imi; Borussia Monchengladbach, eliminata (Rezultatele serii)

Faza grupelor Europa League s-a incheiat joi, iar cea mai mare surpriza a serii a fost furnizata de Istanbul Basaksehir Turcia), care a invins-o pe Borussia Monchengladbach liderul din Bundesliga), scor 2-1, si a eliminat-o din competitie. Printre ultimele echipe calificate in 16-imi se afla Arsenal, AS Roma, Ludogoret, CFR Cluj, Eintracht Frankfurt, FC Porto sau Rangers.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic (19:55) Punctul care aduce primavara

CFR ramane la un punct distanta de primavara Europa League, campioana Romaniei avand doua variante din trei contra celor de la Celtic Glasgow. Dan Petrescu a vorbit despre marele meci intr-o conferinta de presa, iar acesta a subliniat urmatoarele: Daca nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. Meciul din Gruia va incepe la ora 19:55, va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

Europa League: Cum arata urnele pentru tragerea la sorti - Posibilele adversare ale CFR-ului

CFR Cluj va fi in urna a doua, cea a echipelor care nu sunt cap de serie, la tragerea la sorti a 16-imilor Europa League. Tragerea la sorti va avea loc luni, de la ora 14. 00, la Nyon.

Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League

Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul Dan Petrescu dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Celtic 2-0) in ultima etapa a grupelor Europa League. Un succes care a consfintit calificarea campiaoanei Romaniei in primavara europeana, faza saisprezecimilor de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )