Libnet.ro
UNICEF

22:15

Europa League: AC Milan, Villarreal si Lazio, invinse in ultima etapa din faza grupelor (Rezultate complete)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: AC Milan, Villarreal si Lazio, invinse in ultima etapa din faza grupelor (Rezultate complete)

Joi s-au disputat ultimele partide din cadrul grupelor editiei 2017/2018 a Europa League. Deja calificate in primavara europeana, AC Milan, Villarreal si Lazio au pierdut meciurile din ultima etapa. Romania va fi reprezentata in 16-imile competitiei de FCSB, care a incheiat pe locul doi in Grupa G, dupa ce a fost invinsa de Lugano, scor 2-1. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate in ultima etapa a grupelor Europa League si clasamentele finale. continuă pe Hotnews

LIVE Text FCSB - Lugano (de la ora 22:05)/ Ultimul meci al ros-albastrilor in grupele Europa League; Echipele de start

FCSB va primi in aceasta seara vizita celor de la Lugano, in ultima etapa a grupelor Europa League. Echipa lui Nicolae Dica este deja calificata in primavara europeana, insa are nevoie de o victorie in fata elvetienilor pentru a fi sigura de primul loc in Grupa G. Partida de pe Arena Nationala nu mai are nicio miza pentru Lugano, fiind eliminata din competitie. Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Pro TV si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

Europa League: Steaua Rosie Belgrad, Olympique Marseille si Athletic Bilbao s-au calificat in 16-imile competitiei

Formatiile Steaua Rosie Belgrad, Olympique Marseille si Athletic Bilbao s-au calificat in 16-imile Ligii Europa in urma rezultatelor inregistrate, joi, in ultima etapa a grupelor competitiei, potrivit news. ro.

FCSB (STEAUA) - LUGANO LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Pro TV si Telekom Sport - VIDEO

FCSB STEAUA) - LUGANO LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Pro TV si Telekom Sport - VIDEO. FCSB va intalni echipa elvetiana FC Lugano, joi, de la ora 22,05, pe Arena Nationala, in ultima.

Misiune infernala pentru FCSB in 16-imile Europa League. Lista posibililor adversari

FCSB a ratat castigarea grupei de Europa League si va avea o misiune infernala in faza urmatoare a competitiei, saisprezecimile de finala programate in luna februarie in asa numita primavara europeana.

Europa League: FCSB - Lugano 1-2/ FCSB pierde primul loc in grupa

FCSB a inregistrat a doua infrangere consecutiva in Europa League, scor 1-2 cu Lugano, ratand astfel sansa de a incheia pe prima pozitie in Grupa G a competitiei. Echipa pregatita de Nicolae Dica merge in primavara europeana de pe pozitia secunda, fiind depasita de Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. In urma acestui rezultat, ros-albastrii au ratat si urna capilor de serie la tragerea la sorti de la Nyon, care va avea loc luni, de la ora 14:00.

Europa League: FCSB - Lugano 1-2/ FCSB pierde primul loc in grupa; Posibilii adversari in 16-imile competitiei

FCSB a inregistrat a doua infrangere consecutiva in Europa League, scor 1-2 cu Lugano, ratand astfel sansa de a incheia pe prima pozitie in Grupa G a competitiei. Dupa cinci etape in care a fost lider, echipa pregatita de Nicolae Dica merge in primavara europeana de pe locul doi, fiind depasita de Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. In urma acestui rezultat, ros-albastrii au ratat si urna capilor de serie la tragerea la sorti de la Nyon, care va avea loc luni, de la ora 14:00.

Pariorii anticipeaza finalul grupelor de Liga Campionilor si Europa League Avem ponturile specialistilor

In aceasta saptamana se desfasoara ultimele partide din grupele Ligii Campionilor si Europa League. Se spune ca aceste momente decisive sunt cele mai prielnice pentru pariori, intrucat motivatia echipelor difera extrem de mult in anumite cazuri, iar pariorii iscusiti nu ezita sa le speculeze!.

Atletico Madrid, adversarul de evitat pentru FCSB in Europa League

Finalista in doua randuri a Champions League, Atletico Madrid rateaza pentru prima data in mandatul lui Diego Simeone prezenta in faza eliminatorie a celei mai importante competitii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )