Libnet.ro
UNICEF

09:30

Europa League: Rudar Velenje - FCSB (18:30)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Rudar Velenje - FCSB (18:30)

Dupa un debut neconvingator in Liga 1 infrangere cu Astra Giurgiu), FCSB va juca joi in mansa tur din turul doi preliminar al Europa League cu slovenii de la Rudar Velenje. Meciul va incepe la ora 18:30, urmand sa fie in direct pe Prima TV. continuă pe Hotnews

LIVE Rudar Velenje - FCSB (18:30)

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara de la 18:30, debutul celor de la FCSB in Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje.

LIVE Rudar Velenje - FCSB 0-1

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara de la 18:30, debutul celor de la FCSB in Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje.

Asa am trait: Rudar Velenje - FCSB 0-2

Am transmis live text in aceasta pagina, joi seara de la 18:30, debutul celor de la FCSB in Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje.

RUDAR VELENJE - FCSB (STEAUA BUCURESTI) ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRIMA TV. Sansa uriasa pentru Dica

RUDAR VELENJE - FCSB STEAUA BUCURESTI) ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRIMA TV Echipele de start pentru meciul dintre NK Rudar Velenje Slovenia) si FCSB, care va avea loc joi, de la ora 18,30 ora Romaniei, Prima TV), pe.

Avancronica meciului Rudar Velenje - FCSB

Sezonul european al FCSB incepe, joi seara, de la 18:30, in deplasare cu slovenii de la Rudar Velenje.

LIVE Viitorul - Vitesse (18:00)

De la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina, joi seara, meciul dintre Viitorul si Vitesse Arnhem din prima mansa a turului 2 preliminar in Europa League.

Europa League: FCSB, victorie cu 2-0 pe terenul lui Rudar Velenje

FCSB a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa slovena Rudar Velenje, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Au marcat Man '4 si Teixeira '74.

Adversara FCSB-ului din Europa League, start dezastruos de campionat: a pierdut cu 5-0 in prima etapa

Formatia Rudar Velenje, adversara FCSB in preliminariile Ligii Europa, a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, de NK Maribor, in prima etapa a campionatului Sloveniei.

Victorie de moral pentru FCSB in fata unui adversar modest: 2-0 cu Rudar Velenje in Liga Europa

FCSB a castigat cu 2-0 meciul din deplasare cu Rudar Velenje, din turul doi preliminar al Ligii Europa. Returul e peste o saptamana la Bucuresti.

Tragere la sorti Europa League: posibil duel intre Hagi si Razvan Lucescu, adversari de foc pentru Craiova si FCSB

U Craiova, FCSB si Viitorul si-au aflat posibilii adversari din turul preliminar al Europa League. Oltenii sunt siguri de prezenta lor acolo, FCSB si Viitorul trebuie sa depaseasca turul doi preliminar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )