Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Sevilla - CFR Cluj (de la 22:00) Au nevoie de o seara magica

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Sevilla - CFR Cluj (de la 22:00) Au nevoie de o seara magica

A fost 1-1 in tur, intr-un meci in care CFR-ul a fost egalata in minutul 82. Chiar si cu o victorie, lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult, spune Dan Petrescu. Sevilla este favorita certa la calificarea in optimile Europa League, dar Ciprian Deac si compania spera intr-o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla vs CFR este in direct pe Digi, Telekom si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00. continuă pe Hotnews

Sevilla CFR Cluj Live Stream Online pe Digi Sport 1 Europa League

Meciul dintre Sevilla si CFR Cluj va avea loc joi, 27 februarie, de la ora 22:00 Digi, Dolce, Look), pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League. CFR Cluj si Sevilla s-a incheiat la egalitate, 1-1, saptamana trecuta, in prima mansa. Sevilla CFR Cluj Live Stream .

Cine transmite la TV meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League

Sevilla si CFR Cluj se intalnesc, joi, de la 22:00, in returul 16-imilor Europa League, iar scorul va incepe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriti, dar campionii Romaniei au facut cateva victime cu nume in acest sezon european. Meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League transmis Tv Echipele probabile: Sevilla: Bounou .

LIVE Sevilla - CFR Cluj. VAR-ul anuleaza golul calificarii CFR-ului. Petrescu in pragul crizei de nervi

Joi seara transmitem live text in aceasta pagina returul dublei dintre CFR Cluj si Sevilla. Se joaca pe Sanchez Ramon Pizjuan, un loc incarcat de istorie pentru fotbalul romanesc. Meciul incepe la 22:00.

Arbitri din Letonia la returul Sevilla - CFR Cluj

UEFA a anuntat brigazile de arbitri care vor oficia, joi, in mansa retur a saisprezecimilor Europa League.

Totul despre Sevilla CFR Cluj

Cea mai importanta partida a sezonului pentru CFR Cluj in cupele europene are loc joi seara pe Sanchez Ramon Pizjuan din Sevilla.

LiveText Sevilla vs CFR Cluj 0-0 (Rep. II) - 87 Paun inscrie, dar golul este anulat pentru un hent la Traore Bordeianu, eliminat

A fost 1-1 in tur, intr-un meci in care CFR-ul a fost egalata in minutul 82. Chiar si cu o victorie, lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult, spune Dan Petrescu. Sevilla este favorita certa la calificarea in optimile Europa League, dar Ciprian Deac si compania spera intr-o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla vs CFR este LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Partida retur dintre FC Sevilla si CFR Cluj, arbitrata de Andris Treimanis

Duelul decisiv din saisprezecimile UEFA Europa League, programat joi, 27 februarie, de la ora 22:00,.

Sevilla, precauta inaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana Romaniei

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca adversara din 16-imile de finala ale Ligii Europa, CFR Cluj, este mai periculoasa in deplasare decat acasa si are capacitatea de a se adapta la orice sistem de joc, astfel ca gruparea spaniola este precauta inaintea returului de joi.

Corneliu Papura, sageti catre CFR Cluj: Au iritat pe toata lumea

Craiova a pierdut acasa cu CFR Cluj in ultima etapa din sezonul regular, scor 0-2, un meci care i-a lasat un gust amar antrenorului Corneliu Papura.

Rezultate din saisprezecimile Europa League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in returul saisprezecimilor din Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )