Libnet.ro
UNICEF

06:15

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Hotnews Hotnews,
 Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Dancila, dupa votul pentru Kovesi: Imaginea Romaniei poate fi afectata

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european, ca intotdeauna majoritatea trebuie respectata. Dancila a reiterat ideea ca nu a sustinut aceasta candidatura si afirma ca opinia Guvernului trebuie respectata. Felicit orice roman care a obtinut un rezultat, a mai spus Dancila.

DANCILA, DESPRE VOTUL REFERITOR LA KOVESI: inainte de a ocupa un post este important sa clarifici acuzatiile care planeaza asupra ta

Premierul Viorica Dancila a declarat ca imaginea Romaniei ar avea de suferit daca sunt adevarate acuzatiile care i se aduc Laurei Codruta Kovesi si a precizat ca votul dat de reprezentantul Romaniei la UE in cadrul reuniunii COREPER a fost unul impotriva.

Dancila, despre votul referitor la Kovesi: A fost opinia altor state membre

Premierul Viorica Dancila a declarat ca imaginea Romaniei ar avea de suferit daca sunt adevarate a.

Iohannis, dupa votul pentru Kovesi: O victorie importanta pentru Romania, in pofida Guvernului PSD. Voi continua sa sustin romani integri, competenti

Rezultatul de astazi reprezinta o victorie importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in pofida faptului ca Guvernul PSD a incercat permanent sa blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa impotriva coruptiei si in apararea statului de drept, a reactionat presedintele Klaus Iohannis dupa votul din Consiliul UE pentru Kovesi.

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Solutia lui Ponta daca pica guvernul Dancila: Guvern PSD - Pro Romania - ALDE Cine ar trebui sa fie premier

Victor Ponta ar vrea un guvern PSD - Pro Romania - ALDE, daca actualul executiv pica la motiunea de cenzura.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )