Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solutia lui Ponta daca pica guvernul Dancila: Guvern PSD - Pro Romania - ALDE Cine ar trebui sa fie premier

Hotnews Hotnews,
 Solutia lui Ponta daca pica guvernul Dancila: Guvern PSD - Pro Romania - ALDE Cine ar trebui sa fie premier

Victor Ponta ar vrea un guvern PSD - Pro Romania - ALDE, daca actualul executiv pica la motiunea de cenzura. continuă pe Hotnews

Iancu Caracota: Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi de testul Parlamentului

Senatorul PNL, Iancu Caracota, considera ca Guvernul Dancila si disidentii din ALDE nu pot fugi la nesfarsit, de testul Parlamentului si da asigurari ca PNL face toate demersurile necesare pentru ca motiunea de cenzura sa aiba sanse maxime de a fi votata de Parlament.

SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi de testul Parlamentului

Senatorul PNL Iancu Caracota considera ca Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi la nesfarsit, de testul Parlamentului si da asigurari ca PNL face toate demersurile necesare pentru ca motiunea de cenzura sa aiba sanse maxime de a fi votata de Parlament.

Guvernul Dancila vrea sa dea 10 milioane de euro pe un sistem IT national pentru adoptie: Ce servicii vor fi disponibile cetatenilor

Guvernul vrea sa aprobe marti necesitatea unor cheltuieli de 45,9 milioane de lei pentru crearea unui sistem IT national pentru adoptii. Sistemul va fi implementat in 3 ani din fonduri UE nerambursabile si de la bugetul de stat. Cetatenii si mediul publicprivat vor putea folosi urmatoarele servicii: accesarea online a informatiilor referitoare la proceduriformulare, descarcarea si incarcarea online a formularelor si servicii de suporthelpdesk, se arata in nota de fundamentare a proiectului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )