Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa pregateste dezvoltarea unui vaccin: care e compania care-l promite

Playtech Playtech,
Europa pregateste dezvoltarea unui vaccin: care e compania care-l promite

Cercetatorii din intreaga lume se afla intr-o cursa contracronometru pentru a veni cu un vaccin impotriva noului tip de virus. Iar Europa se grabeste, la randu-i, sa faca acelasi. continuă pe Playtech

Disputa SUA-China FBI a avertizat asupra atacurilor cibernetice ale Chinei vizand dezvoltarea unui vaccin anti-Covid. Beijingul acuza zvonuri si calomnii

Organizatiile americane care se ocupa cu cercetarea Covid-19 si dezvoltarea unui vaccin ar putea fi tinta unor atacuri cibernetice operate de hackeri aflati in legatura directa cu guvernul Chinei, potrivit FBI si Departamentului de Securitate Interna, relateaza Guardian. in replica, China respinge acuzatiile si invoca zvonuri si calomnii lansate de partea americana.

SUA si China, in razboi cibernetic: conflictul generat de dezvoltarea unui vaccin

In ultimele saptamani, tensiunile dintre Statele Unite ale Americii si China au crescut intr-un ritm destul de alert. Chiar si asa, administratia condusa de Donald Trump continua sa puna.

Guvernul Germaniei va aloca 750 milioane de euro pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19

Guvernul german a acceptat sa aloce 750 milioane de euro pentru un program de dezvoltare si de distribuire a unui vaccin impotriva noului coronavirus, a declarat luni ministrul german al cercetarii, Anja Karliczek, potrivit agentiei DPA, citate de Agerpres.

Coronavirus: SUA acuza China ca incearca sa pirateze cercetarea privind producerea unui vaccin

Politia federala americana a difuzat miercuri un avertisment oficial care ii avertizeaza pe cercetatorii americani care lucreaza la elaborarea unui vaccin si tratamente pentru noul coronavirus impotriva incercarilor Chinei de a pirata rezultatele cercetarii lor, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Unul dintre cele mai importante turnee de tenis, oprit pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus?

O informatie venita pe surse anunta ca proprietarul unuia dintre cele mai importante turnee din tenisul profesionist, Larry Ellison, nimeni altul decat fondatorul Oracle, s-ar opune organizarii competitiei de anvergura pe care o patroneaza pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus.

Cum ii raspund doi cercetatori romani unui concetatean care se lauda ca va ignora carantina si regulile autoritatilor

Cunoscutul fizician si cercetator Cristian Presura si Stefan Szedlacsek, cel care a realizat prima clonare din Romania, au reactionat la postarea de pe Facebook a unui roman 20 mii de like-uri si creste), unde se lauda ca el va ignora regulile autoritatilor si va face ce vrea in criza Covid. Draga Cezar Ionascu, postarea ta intitulata Declaratie importanta pt tara despre Covid 19) m-a facut pe mine si pe Stefan Szedlacsek sa ne intrebam daca tu si societatea) mai aveti nevoie de cercetatori ca noi. De ce sa mai cercetam vaccinuri, medicamente si aparate medicale in laboratoarele noastre daca tu si cei care iti dau drepate) nu veti folosi cercetarile noastre?, scrie cercetatorul Presura pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )