Libnet.ro
UNICEF

11:15

Unul dintre cele mai importante turnee de tenis, oprit pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus?

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai importante turnee de tenis, oprit pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus?

O informatie venita pe surse anunta ca proprietarul unuia dintre cele mai importante turnee din tenisul profesionist, Larry Ellison, nimeni altul decat fondatorul Oracle, s-ar opune organizarii competitiei de anvergura pe care o patroneaza pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus. continuă pe Adevărul

A murit Victor Loghin, unul dintre cei mai buni medici ORL din tara noastra

Victor Loghin, unul dintre cei mai buni doctori ORL din tara noastra, s-a stins din viata in urma unui infarct, la varsta de 71 de ani, potrivit ct100. ro.

Cele mai bune oferte: Windows 10 la 11euro si suita Office la 16euro doar in promotia verii de la CDKeyoffers.com

Sistemul de operare Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare la nivel mondial si apreciat de foarte multi utilizatori - atat pentru tool-urile utile pe care le pune la indemana cat si pentru versatilitatea de care da dovada atunci cand se lanseaza noi versiuni actualizate.

Una dintre cele mai bogate tari a triplat TVA si a eliminat alocatiile de trai

Criza a lovit puternic una dintre cele mai bogate tari din lume, autoritatile luand decizia de a tripla TVA si de a elimina alocatiile de trai, scrie RT.

Nelu Tataru: Avem una dintre cele mai reduse rate de fatalitate din Uniunea Europeana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a prezentat un raport complet al situatiei epidemiologice in care se afla Romania, in cadrul Orei Ministrului, in Parlament, o initiativa a USR.

Reguli noi pentru jocul de tenis in Romania. Doar trei persoane pe teren, fara copiii de mingi!

Tenisul, unul dintre cele mai indragite sporturi in Romania, se va putea practica dupa 15 mai in conditii cu totul speciale pe fondul masurilor de siguranta medicala impuse de autoritatil pe fondul pandemiei de coronavirus.

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult.

Povestea mai putin cunoscuta a Woodstock: cum s-a derulat cel mai popular festival in timpul unei pandemii

Woodstock este unul dintre cele mai populare festivaluri din lume, insa mai putin cunoscut este faptul ca s-a petrecut, de fapt, in timpul unei alte pandemii. in prezent, pe timpul pandemiei de.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

Cele mai simple reguli la masa. Cum mancam supa si de ce degetul mic nu se tine ridicat cand ducem ceasca la gura

Cele mai simple gesturi, acelea de a manca sau de a bea, impun cateva reguli de bun simt. Statul la masa, fie ca suntem acasa sau la rude, trebuie sa dea dovada de educatie. Sunt si cateva situatii la care trebuie sa fim atenti pentru a nu cadea in capcane. Codul bunelor maniere astazi, de Aurelia Marinescu, ne invata cum sa ne comportam corect.

Ialomita, printre cele mai afectate judete de seceta. 123.000 de hectare de culturi agricole sunt calamitate

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus ca din declaratiile fermierilor centralizate pana acum privind efectele secetei reiese ca suprafata calamitata este de 1,1 milioane hectare. Cele mai mari suprafete afectate sunt in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, conform News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )