Libnet.ro
UNICEF

00:07

Europarlamentare 2014. VIDEO Ioan Rus: Am votat pentru primul pas spre normalitate in Romania

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2014. VIDEO Ioan Rus: Am votat pentru primul pas spre normalitate in Romania

Vicepresedintele PSD Ioan Rus a votat de dimineata la o scoala din apropierea stadionului CFR Cluj. Acesta a venit alaturi de Corina Cretu, unul dintre candidatii la europarlamentare, si sotul acesteia. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis: Am votat pentru echipa cea mai competenta

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a votat, in cursul diminetii, pentru alegerile europarlamentare 2014. El a sustiut ca ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, pentru ca sunt intotdeauna foarte importante, sunt esenta democratiei.

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

FOTO Europarlamentare 2014. Asistatii lui Radu Mazare au votat pentru pace si pensii marite

IGNORANTA Chiriasii cartierului de asistati Henri Coanda, ridicat de Radu Mazare, au spus ca au votat pentru pensii mai mari, bunastare, liniste si pace. Ei au fost arondati sectiilor de votare de la Scoala nr. 36 Dimitrie Stiubei, din imediata apropiere a campusului social.

FOTO Europarlamentare 2014. Live text. Am votat pentru ca Vasluiul sa nu mai fie polul saraciei in Uniunea Europeana

Politicienii barladeni au tinut sa dea exemplu civic privind prezenta la vot. in prima parte a zilei s-au prezentat la urne toti liderii partidelor politice.

Europarlamentare 2014: 190 de sectii de votare deschise pentru romanii din diaspora. Votul in strainatate incepe in Australia

Procesul de votare la scrutinul europarlamentar din 25 mai va incepe in afara tarii, la sectiile de votare organizate pentru romanii din diaspora in Australia Canberra si Sydney), care se deschid duminica, 25 mai 2014, la ora 00:00, ora Romaniei. Avand in vedere diferentele de fus orar, urmatoarele sectii care se vor deschide la ora 01:00, ora Romaniei, vor fi cele de la Tokyo, Seul si Phenian, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

VIDEO Europarlamentare 2014. Norica Nicolai la Cluj: As vrea ca lumea sa vina la vot nu pentru oamenii politici, ci din respect pentru Romania

Norica Nicolai, unul dintre candidatii la europarlamentare, a votat, duminica, 25 mai, in vremea pranzului, in Floresti, cea mai mare comuna din tara, situata la cativa kilometri de Cluj-Napoca.

VIDEO Cum schimba internetul votul? 11% din estonieni au votat la europarlamentare 2014 din fata calculatorului

Cu doua zile inainte de Europarlamentare in Romania, estonienii au votat si au facut-o inclusiv folosind tehnologiile noi. Estonienii sunt primii care au introdus votul pe internet, iar la europarlamentare 2014 putem vedea cat de eficient este un asemenea sistem.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare.

Europarlamentare 2014 Alba. Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat cu ajutorul urnei mobile

Alegeri europarlamentare 2014. Un numar de 537 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, 4 persoane din arestul IPJ Alba si-au exprimat acest drept constitutional.

Klaus Iohannis, la urne: Am votat pentru Romania europeana. Alegerile sunt esenta democratiei (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a prezentat, duminica, la urne, pentru a-si exprima votul in cadrul alegerilor europarlamentare, afirmand la iesirea din sectia de votare ca a votat pentru Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )