Libnet.ro
UNICEF

13:15

Europarlamentari romani, blocati in sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat

Adevărul Adevărul,
Europarlamentari romani, blocati in sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati, marti seara, in sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat. Acestia au anuntat ca li s-a transmis ca nu au voie sa iasa din cladire. continuă pe Adevărul

Atac armat la Strasbourg!Sediul Parlamentului European a fost inchis

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Sediul Parlamentului European din.

Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati in cladirea Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat de marti seara. Printre acestia se numara Cristian Preda, Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru. impuscaturi in centrul Strasburgului. Parlamentul European a fost inchis; nu intra si nu iese nimeni. in interior continua sedintele. Eu sunt in plen si voi vorbi imediat in dezbaterea despre buget, scrie Siegfried Muresan pe Facebook.

ALERT - STRASBOURG, FRANTA Focuri de arma la Targul de Craciun

ACTUALIZARE - Sediul parlamentului European din Strasbourg, unde zilele acestea se desfasoara o sesiune plenara, este blocat dupa un schimb de focuri la targ de Craciun, potrivit unui europarlamentar, relateaza dpa. -------- Un schimb de focuri a avut loc marti seara in centrul orasului francez Strasbourg, unde este organizat Targul de Craciun, si primaria a indemnat locuitorii sa ramana acasa, transmite AFP.

Atac armat la Strasbourg. Atacatorul ar avea legaturi cu grupari radicale / Europarlamentari romani, blocati in sediul Parlamentului European (VIDEO)

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a condamnat cu fermitate atacul: Gandurile mele sunt alaturi de victimele atacului armat de la Strasbourg, pe care in condamn cu mare fermitate.

UPDATE |ATAC ARMAT in inima Europei! Europarlamentari romani, blocati in cladirea P. E. Anunt de ULTIM moment al autoritatilor! (VIDEO)

UPDATE: 22:50Autorul atacului a fost identificat si este cautat in continuare de fortele de ordine, au precizat surse din Politie, citate de bfmtv. com. Dan Nica este unul dintre europarlamentarii.

Cristian Busoi de la Strasbourg: Sunt la 300 de metri de locul unde s-au tras focuri de arma

Panica si confuzie la Strasbourg, acolo unde s-au auzit focuri de arma in centrul orasului. Centrul orasului care este sediul Parlamentului European a fost izolat de fortele de ordine, care continua sa caute.

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Imagini exclusive de la locul atacului armat din Strasbourg - VIDEO

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

Nationala de handbal feminin a Romaniei, invinsa clar de Olanda la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de Olanda, cu scorul de 29-24 11-10), duminica seara, la Nancy, in primul sau meci din Grupa principala II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )