Libnet.ro
UNICEF

20:00

Europenii vor putea accesa, de la 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati oriunde s-ar afla in spatiul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europenii vor putea accesa, de la 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati oriunde s-ar afla in spatiul UE

Europenii vor putea accesa, incepand cu 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati - platforme de streaming si TV - oriunde s-ar afla in spatiul Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Europenii vor putea accesa, de la 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati oriunde s-ar afla in spatiul UE

Europenii vor putea accesa, incepand cu 1 aprilie, continutul online la care sunt abonati - platforme de streaming si TV - oriunde s-ar afla in spatiul Uniunii Europene.

Noi reglementari fiscale: Microintreprinderile vor putea opta intre impozitul pe profit sau pe cifra de afaceri/ Pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale, persoanele fizice vor putea dona 3,5% din impozitul pe venit

Guvernul aproba joi prin Ordonanta de Urgenta o serie de masuri fiscale. Unele dintre ele vizeaza sponsorizarea ONG-urilor furnizoare de servicii sociale, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. in cazul persoanelor fizice, cota din impozitul pe venit pe care o pot dona creste de la 2% la 3,5%. Actul normativ mai prevede ca microintreprinderile vor putea opta intre impozitul pe profit si pe cifra de afaceri. UPDATE Ordonanta de Urgenta a fost aprobata.

SONDAJ Studentii vor putea merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. E ok?

Senatul a adoptat o propunere legislativa prin care toti studentii la invatamantul superior cu frecventa, indiferent de varsta, vor putea merge gratuit cu trenul, pe curse interne. Pana acum, gratuitatea era acordata doar studentilor de pana la 26 de ani. Participa la sondajul HotNews. ro: Studentii vor putea merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. E ok?.

Persoanele fizice vor putea directiona 3,5% din impozitul pe venit catre ONG-uri

Guvernul va aproba, prin ordonanta de urgenta, o serie de modificari fiscale, care vizeaza, printre altele, majorarea de la 2% la 3,5% a cotei din impozitul pe venitul persoanelor fizice care poate fi alocata.

Guvern: Microintreprinderile vor putea opta pentru plata impozitului pe profit

Guvernul a aprobat, printr-o ordonanta de urgenta, o noua regula fiscala, prin care microintreprinderile pot sa opteze pentru plata impozitului pe profit daca indeplinesc doua conditii - au capital social minimum 45. 000 de lei si cel putin doi salariati.

Studentii vor putea calatori gratuit cu trenurile CFR, indiferent de varsta

Studentii vor beneficia de calatorii gratuite cu trenul, indiferent de varsta, a decis miercuri Senatul. Pana acum puteau circula gratuit cu trenul doar studentii de pana la 26 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )