Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Studentii vor putea merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Studentii vor putea merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. E ok?

Senatul a adoptat o propunere legislativa prin care toti studentii la invatamantul superior cu frecventa, indiferent de varsta, vor putea merge gratuit cu trenul, pe curse interne. Pana acum, gratuitatea era acordata doar studentilor de pana la 26 de ani. Participa la sondajul HotNews. ro: Studentii vor putea merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. E ok?. continuă pe Hotnews

Studentii vor merge gratis cu trenul, indiferent de varsta

Senatorii au adoptat in unanimitate, miercuri, o propunere legislativa prin care studentii de la invatamantul superior cu frecventa, indiferent de varsta, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern, relateaza Agerpres. Senatul este camera decizionala, proiectul merge la promulgare.

Studentii vor putea calatori gratuit cu trenurile CFR, indiferent de varsta

Studentii vor beneficia de calatorii gratuite cu trenul, indiferent de varsta, a decis miercuri Senatul. Pana acum puteau circula gratuit cu trenul doar studentii de pana la 26 de.

Studentii vor merge gratis cu trenul, indiferent de varsta

Senatorii au adoptat in unanimitate, astazi, o propunere legislativa prin care studentii de la invatamantul superior cu frecventa, indiferent de varsta, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern, informeaza Agerpres.

Studentii pot calatori gratuit cu trenul, indiferent de varsta

Senatul a adoptat in unanimitate, in sedinta plenului de miercuri, in calitate de Camera decizionala, o propunere legislativa prin care studentii, indiferent de varsta, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern.

Wizz Air lanseaza rute noi din Romania. Unde vor putea calatorii acum romanii

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, anunta lansarea a doua rute noi din Bucuresti si Cluj-Napoca spre Atena. Zborurile spre Atena vor fi operate din Bucuresti in.

Masura de criza: medicii se vor putea pensiona la 67 de ani

Creste varsta de pensionare a medicilor. Acestia ar putea lucra pana la 67 de ani, dar numai la cerere, potrivit unui proiect adoptat recent de Senat. Specialistii spun ca masura este una benefica, pentru ca la 67 de ani multi medici sunt la potentialul lor maxim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2526 seconds )