Libnet.ro
UNICEF

10:45

AFP: Atacul cibernetic s-a soldat cu peste 130.000 de victime in peste 100 de tari

Adevărul Adevărul,
AFP: Atacul cibernetic s-a soldat cu peste 130.000 de victime in peste 100 de tari

Un val de atacuri cibernetice fara precedent a vizat sambata 100 de tari, afectand functionarea a numeroase intreprinderi si organizatii, inclusiv spitale britanice, constructorul francez Renault si sistemul bancar rus - 130. 000 de sisteme in peste 100 de tari, potrivit unui expert, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

AFP: Atacul cibernetic s-a soldat cu peste 75.000 de victime in lume, un bilant care urmeaza sa creasca

Peste 75. 000 de victime ale valului de atacuri cibernetice care a vizat zeci de tari vineri ar fi inregistrate in lume la ora actuala, a anuntat sambata politia nationala franceza intr-un buletin informativ si de preventie, relateaza AFP.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

Sistemul National britanic de Sanatate, lovit de atacul cibernetic, a fost repus in functiune

Sistemul National britanic al Sanatatii NHS), care fusese grav afectat de atacul cibernetic din ultimele 24 de ore, a fost repus in functiune aproape in totalitate.

Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

Reprezentantii Oficiului european al politiilor Europol au tracizat sambata ca atacul informatic de amploare care afecteaza peste o suta de tari este de un nivel fara precedent, informeaza.

Zeci de mii de computere din toata lumea, vizate de atacul cibernetic de tip ransomware: Care sunt cele mai afectate tari

Zeci de mii de computere din toata lumea au fost afectate de un atac cibernetic de proportii, de tip ransomware, cunoscut sub numele de WannaCry. Companii si institutii din peste 100.

SRI confirma atacul cibernetic asupra MAE

ACTUALIZARE 14:55 SRI: A fost contracarata o tentativa de atac cibernetic la adresa unei institutii guvernamentale Centrul National Cyberint, structura aflata in coordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI), a reusit sa contracareze o tentativa de atac cibernetic derulata, cel mai probabil, de entitatea asociata grupului de criminalitate cibernetica APT28/Fancy Bear. *Hackeri apropiati de Rusia au atacat MAE falsificand o adresa de e-mail a NATO.

Reactia NATO dupa atacul cibernetic de la MAE

NATO alerteaza statele membre in toate cazurile de identificare a unor adrese de e-mail false, care ii sunt atribuite, notificarea fiind facuta si in cazul tentativei de atac cibernetic asupra unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )