Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul. continuă pe Hotnews

Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Duminica, Simona Halep a devenit prima romanca care castiga turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

Simona Halep poate intra in istorie. Lista selecta a castigatoarelor turneului de la Wimbledon, considerat cel mai apreciat din lumea tenisului

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca in finala turneului de la Wimbledon si are sansa de a intra in istorie.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )