Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep poate intra in istorie. Lista selecta a castigatoarelor turneului de la Wimbledon, considerat cel mai apreciat din lumea tenisului

Adevărul Adevărul,
Simona Halep poate intra in istorie. Lista selecta a castigatoarelor turneului de la Wimbledon, considerat cel mai apreciat din lumea tenisului

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca in finala turneului de la Wimbledon si are sansa de a intra in istorie. continuă pe Adevărul

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

Zi istorica pentru Simona Halep la Wimbledon

Daca la Roland Garros Simona Halep crede ca a scris istorie, si a scris, pagini si mai mari de glorie pot fi adaugate in firava istorie a tenisului romanesc, odata cu finala de la Wimbledon de astazi.

VIDEO Ducesa Kate a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep: ce i-a transmis campioanei de la Wimbledon

Ducesa Kate Middleton a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep, care a scris istorie castigand turneul de la Wimbledon.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )