Libnet.ro
UNICEF

13:15

Eurostat: Contractie economica record de 12,1% in Zona Euro

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Contractie economica record de 12,1% in Zona Euro

Institutul de statistica al Comisiei Europene, Eurostat, a anuntat vineri ca Zona Euro a inregistrat o contractie economica istorica de 12,1% in al doilea trimestru al anului ca urmare a impunerii masurilor de carantina pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, relateaza AFP. Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania . continuă pe Hotnews

EUROSTAT: Inflatia in zona euro a crescut in iulie pana la 0,4%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat usor pana la 0,4% in iulie, de la un nivel de 0,3% luna precedenta.

ANDREA ENRIA, BCE: Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava si va eroda capitalul acestora, a afirmat italianul Andrea Enria, presedintele cosiliului de supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE).

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava - oficial BCE

Bancile din zona euro ar putea avea in curand dificultati daca actuala criza se va agrava si va eroda capitalul acestora, a afirmat italianul Andrea Enria, presedintele cosiliului de supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE), intr-un interviu acordat CNBC.

Citu: Trimestrul II va fi singurul din acest an cu contractie economica, celelalte trimestre vor avea crestere economica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, vineri seara, ca se asteapta la o contractie a economiei in trimistrul II, insa afirma ca estimarile pentru Romania au fost mult prea pesimiste si nu vom avea o recesiune tehnica.

Cristian Zamosteanu, acuzat pentru infractiuni care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro

Un om de afaceri din Iasi, Cristin Zamosteanu, foarte cunoscut in domeniul dezvoltatorilor imobiliari, a fost arestat miercuri, fiind acuzat de infractiuni economice care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro, anunta g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )