Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica. continuă pe Hotnews

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

IFC - cel mai mare investitor in obligatiunile Banca Transilvania

Manuel Reyes Retana, IFC: Speram ca aceasta tranzactie va deschide calea si altor emisiuni care vor contribui la consolidarea pietelor de capital din Romania International Finance Corporation IFC) a subscris 120 de milioane de euro in obligatiunile Bancii Transilvania BT), devenind astfel investitorul principal in emisiunea de titluri lansata, recent, de institutia de credit din Cluj, arata un comunicat al IFC.

ESTIMARE: SUA, cel mai mare producator de petrol din lume in 2019

Statele Unite ale Americii SUA)estimeaza ca productia de petrol va continua sa creasca anul viitor, ajungand de la 11,76 milioane de barili in iunie, pana la 11,8 milioane, in medie, in.

Cum a fost modernizat cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara. Materialele, carate kilometri intregi pe jos

Refugiul Iezer, cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara, a fost modernizat timp de doua weekenduri de catre un ONG din Bucuresti si de catre formatia Salvamont Campulung Muscel. Refugiul, care a fost construit in 1939, se afla la cea mai mare altitudine din Romania 2. 165 metri si poate gazdui 30 de persoane.

Statele Unite vor deveni anul viitor cel mai mare producator de petrol din lume estimare guvernamentala

Statele Unite estimeaza ca productia de petrol va continua sa creasca anul viitor, informeaza Bloomberg. Administratia pentru informatii energetice estimeaza ca productia bruta va ajunge in medie la 11,8 milioane de barili in 2019, de la 11,76 milioane cat era in luna iunie.

Lectori din sase tari la VSLO, cel mai mare Festival de Arte Vizuale din Romania

Cea de-a 9-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in Vama Veche, in perioada 19-26 august si va aduce, in premiera, lectori din Grecia, Cehia, SUA, Elvetia, Norvegia si Romania, care vor sustine workshopuri si seminarii gratuite pentru participanti.

FOTO Cum a reusit un medic rezident sa faca ordine la cel mai mare spital de copii din tara: timpul de asteptare la medic a scazut

Timpul de asteptare al pacientilor de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a scazut considerabil dupa ce in doua dintre cele mai aglomerate sectii, respectiv sectia de Ortopedie Pediatrica si sectia de Chirurgie, a fost implementat un sistem informatic dezvoltat chiar de unul dintre medicii rezidenti ai unitatii sanitare.

FOTO Timpul de asteptare la Spitalul Grigore Alexandrescu a scazut. Cum a reusit un medic rezident sa faca ordine la cel mai mare spital de copii din tara

Timpul de asteptare al pacientilor de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a scazut considerabil dupa ce in doua dintre cele mai aglomerate sectii, respectiv sectia de Ortopedie Pediatrica si sectia de Chirurgie, a fost implementat un sistem informatic dezvoltat chiar de unul dintre medicii rezidenti ai unitatii sanitare.

Eurostat: Locuintele din Romania se scumpesc in ritm alert. Media anuala este mult mai mare decat cea din UE

Pretul locuintelor din Romania a crescut cu 6,6% in primul trimestru din 2018, raportat la perioada similara a anului trecut, cresterea fiind mult mai mare decat media la nivel european, atat in randul statelor membre, cat si in zona euro.

Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Fiica lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Manuela Escobar, in varsta 34 de ani, a disparut din atentia publica. Escobar a terorizat Columbia in anii 80, asasinand peste 3000 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )