Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Antena3 Antena3,
Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Fiica lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Manuela Escobar, in varsta 34 de ani, a disparut din atentia publica. Escobar a terorizat Columbia in anii 80, asasinand peste 3000 de. continuă pe Antena3

FOTO Aici se afla locul de veci al celui mai iubit peste de acvariu. Povestea marelui cimitir al animalelor de companie

Cel mai mare cimitir al animalelor, infiintat in vestul tarii, se afla in Hunedoara si a devenit loc de reculegere pentru sute de localnici, care si-au inmormantat aici animalele dragi.

Paguba de aproape patru ori mai mare, in urma jafului de la agentia unei banci din Baia Mare

Paguba jafului de la agebtia unei banci din Baia Mare a fost de aproape patru ori mai mare, cel putin asta reiese din informarea Parchetului de pe langa Tribunalul Baia Mare. Unul dintre cei doi autori a fost prins si este arestat preventiv pentru 30 de zile.

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Medicii cu sindrom de burnout au o probabilitate mai mare sa faca erori medicale majore, indiferent de masurile de siguranta a muncii

Medicii care au sindrom de burnout au o probabilitate mult mai mare sa faca erori medicale majore, indiferent de masurile de siguranta existente la locul lor de munca, potrivit unei noi cercetari citate de Reuters.

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

Cum a fost modernizat cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara. Materialele, carate kilometri intregi pe jos

Refugiul Iezer, cel mai mare si mai vechi refugiu montan din tara, a fost modernizat timp de doua weekenduri de catre un ONG din Bucuresti si de catre formatia Salvamont Campulung Muscel. Refugiul, care a fost construit in 1939, se afla la cea mai mare altitudine din Romania 2. 165 metri si poate gazdui 30 de persoane.

Preturile EXPLODEAZA, polticienii se CEARTA. Florin Citu: Statul, condus de Dragnea si GASCA lui, doreste o inflatie CAT MAI MARE

Senatorul PNL Florin Citu afirma ca statul, condus de Dragnea si gasca lui, doreste o inflatie cat mai mare pentru ca reduce puterea de cumparare si franeaza astfel o economie.

Eurostat: Locuintele din Romania se scumpesc in ritm alert. Media anuala este mult mai mare decat cea din UE

Pretul locuintelor din Romania a crescut cu 6,6% in primul trimestru din 2018, raportat la perioada similara a anului trecut, cresterea fiind mult mai mare decat media la nivel european, atat in randul statelor membre, cat si in zona euro.

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )